Αρχική Από το Παρελθόν Έκαναν έρωτα, την σκότωσε και έφυγε με ταξί – Η φρικτή δολοφονία...

Έκαναν έρωτα, την σκότωσε και έφυγε με ταξί – Η φρικτή δολοφονία 20χρονης στη Λεμεσό

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στις 20 Απριλίου 1989 οι δυο νέοι, ο Σωτήρης, τότε 29, και η Άρτεμης 20, διασκέδαζαν με φίλους τους σε δισκοθήκη της Λεμεσού. Στις 1.30 π.μ. έφυγαν από τη δισκοθήκη με το αυτοκίνητο της Άρτεμης για να μεταβούν, όπως συνήθιζαν, στο ερωτικό τους καταφύγιο σε απόμερο σημείο κοντά στην παραλία, ανατολικά της Λεμεσού, κοντά στον παλιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 1988, και ερωτεύθηκαν. Το Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου η Άρτεμη επισκέφθηκε τον 29χρονο στην Αθήνα όπου φοιτούσε, οπόταν ολοκληρώθηκε ο ερωτικός τους δεσμός. Τα Χριστούγεννα του ίδιου χρόνου ο Σωτήρης ήρθε στην Κύπρο και οι δυο νέοι συμφώνησαν να αρραβωνιαστούν. Η πρόθεση του Σωτήρη να αρραβωνιαστεί την Άρτεμης αντιμετώπισε τη σθεναρή αντίδραση του πατέρα της. Η άρνηση του πατέρα να συγκατατεθεί στον αρραβώνα τους δεν αναχαίτισε ούτε επέφερε οποιαδήποτε αλλαγή στις ερωτικές τους σχέσεις.

Περί το τέλος Μαρτίου του 1989, ο πατέρας της έδωσε τη συγκατάθεσή του. Ωστόσο, ο 29χρονος είχε υπόνοιες ότι ενδεχομένως ο πατέρας της Άρτεμης να άλλαξε γνώμη για τον αρραβώνα τους.

Το μοιραίο βράδυ – Έκαναν έρωτα και μετά την σκότωσε

Μετά τη διασκέδαση τους, οι δυο νεαροί έφυγαν με το αυτοκίνητο της Άρτεμης και πήγαν σε απόμερο μέρος της παραλίας Λεμεσού όπου έκαμαν έρωτα. Μετά μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο όπου ακολούθησε συζήτηση στην οποία η Άρτεμη του γνωστοποίησε πρόθεση διακοπής του δεσμού τους αντιδρώντας αρνητικά στις παρακλήσεις του 29χρονου να του δώσει “πίστωση χρόνου”.

Στη συνέχεια ο νεαρός αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει. Η Άρτεμης κατάφερε να βγει απ’ το αυτοκίνητο από το οποίο βγήκε και ο νεαρός ο οποίος την έπιασε από τα μαλλιά και κτυπούσε το κεφάλι της στο έδαφος με αποτέλεσμα η  Άρτεμης να χάσει τις αισθήσεις της.

Ακολούθως ο 29χρονος την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του οχήματος το οποίο οδήγησε στον γύρο της θάλασσας.

Στη συνέχεια κατέβασε την Άρτεμης από το αυτοκίνητο, την έπιασε στα χέρια του και προχωρούσε μέσα στη θάλασσα.

Η Άρτεμη επανέφερε τις αισθήσεις της και καλούσε για βοήθεια γρατσουνίζοντας τον 20χρονο σε μια προσπάθεια να ξεφύγει….

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ