Αρχική Τελευταία Νέα 23 μέρες πριν το Πάσχα… 46 επεισόδια με λαμπρατζιές! Οι «επικίνδυνες» εκκλησίες...

23 μέρες πριν το Πάσχα… 46 επεισόδια με λαμπρατζιές! Οι «επικίνδυνες» εκκλησίες της Λεμεσού

46 επεισόδια με λαμπρατζιές έξω από εκκλησίες της Λεμεσού 23 μέρες πριν από το Πάσχα – Επί ποδός Αστυνομία και Πυροσβεστική για λαμπρατζιές και κροτίδες – Ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού

23 μέρες πριν από το Πάσχα και οι νεαροί φαίνεται να δείχνουν από τώρα τις… «άγριες» τους διαθέσεις.

Όπως ανέφερε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού με σκοπό τη λήψη μέτρων για ένα ασφαλές και αναίμακτο Πάσχα, ο Βοηθός Επαρχιακός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιώργος Δημητρίου, μέχρι τώρα η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 46 επεισόδια που αφορούσαν λαμπρατζιές.

«Από τις 27/2 μέχρι 23/3 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα σε 46 επεισόδια για λαμπρατζιές, σε 17 εκκλησίες», σημειώνοντας ότι «σε τρεις εξ αυτών υπήρξε πετροβολισμός σε μέλη μας».

Ο κύριος Δημητρίου, έδωσε και στοιχεία αναφορικά με τον αριθμό των επεισοδίων σε κάθε μία από τις λεγόμενες «επικίνδυνες» εκκλησίες της Λεμεσού.

Αγία Βαρβάρα Ζακακίου                             10 Επεισόδια

Απόστολος Βαρνάβας Πολεμιδιών          5 Επεισόδια

Άγιος Νικόλαος Κ. Πολεμιδιών                 7 Επεισόδια

Απόστολος Ανδρέας Μέσα Γειτονιάς     5 Επεισόδια

Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν ήδη εντατικοποιήσει τις περιπολίες τους, σε μία προσπάθεια πάταξης του φαινομένου.

Από την πλευρά της η αστυνομία εστιάζει την προσοχή της και στο θέμα των κροτίδων, με τον Ιωάννη Σωτηριάδη, Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού να αναφέρει ότι μέχρι στιγμής –για φέτος- δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο με κροτίδες ή υπόθεση εντοπισμού.

Η Αστυνομία βεβαίως λαμβάνει προληπτικά μέτρα, τόσο πριν το Πάσχα όσο και κατά την ημέρα.

Πηγή: CyprusTimes