Αρχική Τελευταία Νέα Αίθριος παραμένει ο καιρός – Από τους 25 βαθμούς τη μέρα στους...

Αίθριος παραμένει ο καιρός – Από τους 25 βαθμούς τη μέρα στους 10 τη νύχτα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός αρχικά, θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε κάποιες παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Τετάρτη και την Πέµπτη, και µικρή πτώση την Παρασκευή.