Αρχική Τελευταία Νέα Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό με θύμα 28χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό με θύμα 28χρονο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα ο 28χρονος Λεονάρδο Πέρεζ Χιλ , ο οποίος εκτινάχθηκε από το όχημα που οδηγούσε όταν έχασε τον έλεγχο του, στον κύριο δρόμο Κολοσσίου – Ερήμης.Αν ο νεαρός έφερε ζώνη ασφαλείας τώρα θα ήταν μαζί μας, δηλώνει εμφαντικά ο αξιωματικός δυστυχήματος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς.

Ο 28χρονος, που είχε καταγωγή από Κούβα αλλά ήταν Κύπριος υπήκοος και πατέρας ενός κοριτσιού τριών ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όπως είπε ο κ.Καφάς, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του “με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά, να προσκρούσει σε όχθο και στη συνέχεια να ακινητοποιηθεί στο δρόμο”.

“Φαίνεται ότι η ταχύτητα του οχήματος ήταν ελαφρώς αυξημένη αλλά δυστυχώς ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί έξω από το όχημα του και να χάσει τη ζωή του”, υπέδειξε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως “με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι αν ο οδηγός έφερε ζώνη ασφαλείας, αυτή τη στιγμή θα ήταν μαζί μας και δεν θα γίνονταν αυτές οι εξετάσεις, αλλά οι εξετάσεις ενός απλού τροχαίου δυστυχήματος”.

Κανένα γεγονός, συνέχισε, από τα όσα παρατηρήθηκαν στη σκηνή του δυστυχήματος δεν δικαιολογεί το θάνατο του θύματος “γι αυτό λέω με βεβαιότητα και χωρίς καμία πιθανότητα λάθους ότι η χρήση ζώνης ασφαλείας σώζει ζωές”.

Ο κ.Καφάς είπε ακόμη πως, το κατά πόσο ο οδηγός ήταν ή όχι υπό την επήρεια αλκοόλης, αυτό θα διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα γίνει επί της σορού του.

ΚΥΠΕ