Αρχική Φωτογραφίες 10 + 1 παράξενες φωτογραφίες που δεν έχουν λογική εξήγηση

10 + 1 παράξενες φωτογραφίες που δεν έχουν λογική εξήγηση

AAiwmF4

Παράξενες φωτογραφίες απο φαινόμενα που απαθανατίστηκαν

Ο κ. Cooper αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία την οικογένειά του στο καινούργιο τους σπίτι στο Τέξας αλλά σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι είχε φωτογραφίσει και ένα πτώμα μαζί

.AAiwmF4

Θέλοντας να φωτογραφίσει ανεξήγητα φώτα που παρουσιάζονται κατά καιρούς στον ουρανό στην κοιλάδα της Hessdalen, στη Νορβηγία, ο καθηγητής Bjorn Hauge τράβηξε τη φωτογραφία αυτή με ταχύτητα κλείστρου 30 δευτερολέπτων. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι το αντικείμενο που βλέπουμε στον ουρανό ήταν φτιαγμένο από σιλικόνη, ατσάλι και τιτάνιο. Μυστήριο…

AAiwrO8

Ονομάστηκε Μαύρος Ιππότης και είναι ένα αντικείμενο που μοιάζει με διαστημόπλοιο το οποίο εμφανίστηκε μετά από μια ασυνήθιστη πολική τροχιά.

AAiwmF6

Σε αυτή την γνωστή πλέον φωτογραφία ένας άνδρας προσπαθεί μόνος του να διακόψει την πορεία των τανκς του Λαικού Απλευθερωτικού Στρατού που κατευθύνονται στην Πλατεία Τιαν-αν-μεν. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή ταυτότητα του άνδρα αυτού.

AAiwrOa

Όσο εξελισσόταν το δράμα της δολοφονίας του Τζον Κένεντι, στις 22 Νοεμβρίου του 1963 αυτή η άγνωστη γυναίκα βρισκόταν εκεί και μαγνητοσκοπούσε την όλη σκηνή. Το FBI δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει.

AAiwExt

Ο Freddy Jackson, ένας μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε στο πίσω μέρος της φωτογραφίας η οποία τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά το θάνατό του.

AAiwmFb

Τον Αύγουστο του 1997, μέλη της οικογένειας Russel επισκέφθηκαν τη γιαγιά τους στο σπίτι όπου έμενε. Έκπληκτοι είδαν αργότερα στο βάθος της συγκεκριμένης φωτογραφίας την εικόνα του παππού τους που είχε πεθάνει πριν τρία χρόνια.

AAiwwRX

Τον Μάιο του 1964 ενώ πήγαιναν βόλτα, ο Jim Templeton φωτογράφισε την κόρη του. Όταν εμφανίστηκε το φιλμ είδαν μια παράξενη φιγούρα στο βάθος.

AAiwwS1

Αυτή είναι μια εικόνα από κάμερες ασανσέρ στο Ξενοδοχείο Cecil Hotel στον Καναδά. Η συγκεκριμένη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή δύο εβδομάδες αργότερα σε μια δεξαμενή νερού στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Το περίεργο όμως είναι ότι η δεξαμενή ήταν ασφαλισμένη και είχε ύψος 4 μέτρα.

AAiwrOp

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στην Αγγλία στις αρχές του 1940. Όταν εμφανίστηκε το φιλμ στη φωτογραφία φάνηκε και ένα μυστηριώδες παιδάκι το οποίο δεν υπήρχε στην πραγματικότητα.

AAiwBWK

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τον αιδεσιμότατο Λορντ το 1963. Ο αιδεσιμότατος ισχυρίζεται ότι το φάντασμα εμφανίστηκε εκ των υστέρων στη φωτογραφία.

AAiwrOq