Αρχική Τελευταία Νέα Εκρηκτική νύχτα στη Λεμεσό – 3 περιστατικά σε 3 ώρες

Εκρηκτική νύχτα στη Λεμεσό – 3 περιστατικά σε 3 ώρες

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, καθώς μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκαν τρείς εκρήξεις με στόχους αυτοκίνητα, αλλά και γραφεία εταιρείας και δικηγορικού γραφείου.
 
Στην μία και τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα ρίφθηκε χειροβομβίδα αμυντικού τύπου σε πεζοδρόμιο χώρου πρασίνου στην οδό Μελίνας Μερκούρη στα Πολεμίδια. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα που ανήκουν σε τέσσερις διαφορετικούς ιδιοκτήτες.
 
Μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 2.20 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη βόμβας, στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου στην οδό Αισώπου στον Άγιο Νικόλαο. Από την έκρηξη της αυτοσχέδιας βόμβας με γόμωση υψηλής ισχύος προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο του κτηρίου, όπου στεγάζεται εταιρεία και δικηγορικό γραφείο, ιδιοκτησίας 63χρονου.
 
Στις 4.30 το πρωί από πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που ήταν τοποθετημένος σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Επισκοπή, το όχημα που ανήκει σε 63χρονο ελληνοκύπριο, καταστράφηκε ολοσχερώς. Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και το πρωί για τις έρευνες της Αστυνομίας. 
 
 
Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ