Αρχική BusinessNews Castle Residences: Έχει ήδη πωληθεί το 30% πριν την ολοκλήρωση του

Castle Residences: Έχει ήδη πωληθεί το 30% πριν την ολοκλήρωση του

Στο 30% ανήλθαν οι μέχρι στιγμής πωλήσεις για τα 61 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία θα βρίσκονται «μέσα» στη θάλασσα, καθώς θα κατασκευαστούν σε τεχνητό νησί στη Μαρίνα Λεμεσού.

Η εργασίες του συγκροτήματος Castle Residences ξεκίνησαν ήδη εδώ και μερικούς μήνες συγκεκριμένα την Πέμπτη 30 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών ετών

Το Castle Residences θα περιλαμβάνει ευρύχωρα διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, με τις τιμές να κυμαίνονται από €1,6 εκατ. και €5,7 εκατ. 

Οι 61 πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες θα περιβάλλονται από θάλασσα, αναμένεται να ξεχωρίζουν για την προνομιούχα θέση τους.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου σηματοδοτεί ταυτόχρονα και το οριστικό τέλος των έργων κατασκευής στη Μαρίνα Λεμεσού. 

Πέρα από αυτό, όλα τα διαμερίσματα της Μαρίνας Λεμεσού έχουν ήδη πωληθεί, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στο οικιστικό συγκρότημα Nireas Residences στο παραθαλάσσιο μέτωπο, η κατασκευή των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2019.

Ιδιωτική γέφυρα θα προσφέρει πρόσβαση στο νησί, το οποίο απέχει ελάχιστα βήματα από την παραλία, με τους ενοίκους να απολαμβάνουν προσεχώς αποκλειστική πρόσβαση στη θάλασσα, στους κοινόχρηστους χώρους και τις πισίνες, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, αποθηκευτικό χώρο και προνομιούχα θέση ελλιμενισμού, παρακείμενη στο κτήριο.