Αρχική Τελευταία Νέα Μετά τα 30αρια έρχεται πτώση θερμοκρασίας

Μετά τα 30αρια έρχεται πτώση θερμοκρασίας

Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, η οποία αρχίζει να υποχωρεί την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 15 βαθμούς στα παράλια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται τοπικά πολύ ισχυροί και παροδικά σφοδροί βόρειοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ