Αρχική Τελευταία Νέα Ανοίγει ξανά η Πύλη για επιχορήγηση αγοράς ποδηλάτου

Ανοίγει ξανά η Πύλη για επιχορήγηση αγοράς ποδηλάτου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι η υποβολή αιτήσεων για επιχορήγηση της αγοράς ποδηλάτων τίθεται σε λειτουργία στις 09.00π.μ. την Τρίτη 09/11 για τα ποδήλατα των ΑμεΑ και την Τετάρτη 10/11 στις 09.00π.μ. για τα ποδήλατα τύπου πόλης, δρόμου και ορεινής.

Η διαδικασία της αίτησης θα έχει ως εξής:

1. Οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στην ιστοσελίδα www.podilato.gov.cy θα επιλέγουν το Πεδίο «Υποβολή Αίτησης» και θα παραπέμπονται στην Πλατφόρμα.

2. Μόλις οι ενδιαφερόμενοι εισέλθουν στην Πλατφόρμα θα κληθούν να δηλώσουν το κινητό τους τηλέφωνο και ακολούθως θα λάβουν στο κινητό τους τηλέφωνο ένα μοναδικό κωδικό «OTP» (Οne Time Password) τον οποίο θα πρέπει να εισάγουν στην Πλατφόρμα.

3. Μόλις οι ενδιαφερόμενοι καταχωρήσουν τον κωδικό «OTP» θα λάβουν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο με ενημέρωση για το αν είναι επιτυχόντες. Σημειώνεται ότι επιτυχόντες θα είναι οι πρώτοι 500 που θα δηλώσουν ενδιαφέρον για επιδότηση ποδηλάτου τύπου πόλης, δρόμου και ορεινής και οι πρώτοι 25 που ενδιαφέρονται και είναι δικαιούχοι για επιδότηση ποδηλάτου για ΑμεΑ.

4. Οι επιτυχόντες θα λάβουν σχετική ενημέρωση στο κινητό τους τηλέφωνο για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.