Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: 336 καταγγελίες της αστυνομίας μόνο στη Λεμεσό

Λεμεσός: 336 καταγγελίες της αστυνομίας μόνο στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων, πρόληψης της νεανικής παραβατικότητας, αλλά και για εμπέδωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες συντονισμένη εκστρατεία στη Λεμεσό.
 
Συγκεκριμένα, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν ελέγχους τροχαίας από τις τέσσερις το απόγευμα χθες μέχρι τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, με ιδιαίτερη έμφαση στο κέντρο της πόλης, στο παραλιακό μέτωπο, στις περιοχές Ομονοίας, Αγίου Ιωάννη, Πολεμιδιών, Μακαρίου, Εναερίου, Αγίου Αθανασίου και Αμαθούντας. 
 
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν συνολικά 336 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 81 αφορούσαν παράνομη στάθμευση, οι 78 αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, ενώ οι 25 αφορούσαν χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας καταγγέλθηκαν 12 πρόσωπα που οδηγούσαν μοτοσικλέτα χωρίς να κατέχουν άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και τέσσερα μοτοποδήλατα.
 
Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 32 ετών, για κατοχή κλοπιμαίου οχήματος.