Αρχική Τελευταία Νέα Γιατρός Μακαρείου: Πρώτη φορά στα 35 χρόνια της καριέρας μου είδα κάτι...

Γιατρός Μακαρείου: Πρώτη φορά στα 35 χρόνια της καριέρας μου είδα κάτι τέτοιο

Τα όσα είπε ο ο δρ. Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, Βοηθός Διευθυντής Παιδοχειρουργικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, στον αέρα του AΣΤΡΑ 92.8 και στην Οριάνα Παπαντωνίου για την υπόθεση που σοκάρει τις τελευταίες ώρες του 5μηνου βρέφους που υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα σοκάρουν και προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο γιατρός είπε πως πρώτη φορά στα 35 χρόνια της καριέρας του ήρθε αντιμέτωπος με ένα τόσο φρικιαστικό περιστατικό. Μιλώντας για την υπόθεση, έιπε πως η μητέρα μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο αφότου πρόσεξε εκδορές και μώλωπες στο σώμα του βρέφους.

Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος φέρει κακώσεις ενώ την τραγική διαπίστωση της ρήξης του παρθενικού υμένα έκανε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία προέβη σε εξέταση του βρέφους, μετά από τις υποδείξεις της γυναικολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο πατέρας που θεωρείται βασικός ύποπτος, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο, σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, διέταξε την κράτησή του για πέντε μέρες.