Αρχική Πρόταση Ένας Ιταλικός παράδεισος… προσγειώνεται στη Λεμεσό!

Ένας Ιταλικός παράδεισος… προσγειώνεται στη Λεμεσό!

Εστιατόρια La Boca: Φρέσκα, γρήγορα και… διασκεδαστικά!

 

Για ολόφρεσκες Ιταλικές πίτσες, κάνουμε τη βόλτα μας από το εστιατόριο La Boca στη Λεμεσό! Μέσα σε μια όμορφη αυλή, στο μοντέρνο, ειδυλλιακό περιβάλλον του Columbia Plaza, βρίσκεται ένας μικρός… παράδεισος για τους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας! Ένας προορισμός όπου πας για να απολαύσεις αυθεντικές, γευστικές συνταγές από Ιταλικές πίτσες, ονειρικά ζυμαρικά, ολόφρεσκες σαλάτες και απολαυστικά Ασιατικά πιάτα!

LaBoca 2

Στα εστιατόρια La Boca, η ιστορία κάθε πίτσας που θα παραγγείλεις ξεκινά να φτιάχνεται και να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου. Εκεί θα δεις τα αγνά, φρέσκα συστατικά να απλώνονται πάνω στην αυθεντική Ιταλική ζύμη, την πίτσα που μόλις σχηματίστηκε να μπαίνει στο φούρνο και να βγαίνει τόσο λαχταριστή που ανυπομονείς για εκείνη την πολυπόθητη πρώτη μπουκιά… Κάθε παραγγελία και μια νέα δημιουργία, φτιαγμένη στα μέτρα τα δικά σου, με τα υλικά που εσύ επιλέγεις εκείνη τη στιγμή. Και φυσικά, κάθε μια από αυτές τις μοναδικές δημιουργίες ξυπνά τη λατρεία σου για την πίτσα και το πάθος σου για ποιοτικές, πλούσιες, ξεχωριστές γεύσεις. Φτιαγμένες μόνο για σένα, αποκλειστικά.

LaBoca 4

Στα La Boca πας χαλαρά, γιατί άλλωστε πώς να απολαύσεις την πίτσα σου αν δεν είσαι χαλαρός και άνετος; Αυτό τον ξέγνοιαστο αέρα σου εμπνέουν εξάλλου και τα ίδια τα εστιατόρια με την πρώτη ματιά: ένα ήρεμο, φιλικό περιβάλλον, όπου μπαίνεις, διαλέγεις τι θέλεις, το παραγγέλνεις και κάθεσαι στο τραπέζι για να το απολαύσεις, μαζί με τα αγαπημένα σου άτομα. Γιατί μια τέτοια γαστρονομική εμπειρία δεν μπορείς παρά να τη ζήσεις μαζί με αυτούς που αγαπάς: Τους φίλους σου, το άλλο σου μισό, την οικογένεια και τα παιδιά σου, που κάνουν το απολαυστικό σου γεύμα δυο φορές πιο ξεχωριστό! Είμαστε σίγουροι ότι το πάθος για την πίτσα δεν το έχεις μόνο εσύ ανάμεσα στους δικούς σου και την παρέα σου!

LaBoca 3

Επειδή όμως όλο και κάποιος από την παρέα θα θέλει κάτι άλλο εκτός από πίτσα, πες τους να ξέρουν ότι στα La Boca θα συναντήσουν κι άλλες συναρπαστικές επιλογές για το μεσημεριανό τους γεύμα ή το δείπνο τους. Αν είναι μακαρονοφαγάδες, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τις πεντανόστιμες Ιταλικές μακαρονάδες από ολόφρεσκα ζυμαρικά, αλλά και με τις γευστικές οργανικές επιλογές ή τα γεύματα χωρίς γλουτένη που είναι διαθέσιμα στο πλούσιο μενού του εστιατορίου La Boca. Από την άλλη, οι λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποιοτικά και υγιεινά Ασιατικά μας πιάτα, ενώ για όσους προτιμούν μόνο σαλάτα, το προσεγμένο μενού με τις σαλάτες θα τους ενθουσιάσει! Φυσικά δεν λείπουν από το μενού μας τα λαχταριστά burgers, αλλά και κάποιες ξεχωριστές, υγιεινές επιλογές!

LaBoca 5

Ένας προορισμός για όλη την οικογένεια και για κάθε παρέα που θέλει να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, συνοδευόμενες από αυθεντική Ιταλική πίτσα και άλλες καταπληκτικές γαστρονομικές επιλογές!

LaBoca 6

Δες το μενού των Εστιατορίων La Boca και μάθε περισσότερα για τις μέρες και ώρες λειτουργίας του, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.columbiaplaza.com/la-boca

LaBoca 7