Αρχική Τελευταία Νέα Στο Δικαστήριο ο 42χρονος που αντάλλασε πυρά με αστυνομικούς στην Τριμίκληνη

Στο Δικαστήριο ο 42χρονος που αντάλλασε πυρά με αστυνομικούς στην Τριμίκληνη

Την απόφαση του αναμένεται να εκδώσει σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σχετικά με διερευνόμενη υπόθεση του 42χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος πριν από 2 μήνες αναστάτωσε με πυροβολισμούς την κοινότητα της Τριμίκλιμης, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
 
Σοβαρά υποψιν αναμένεται να ληφθούν από το Δικαστήριο τα ψυχολογικά προβλήματα και πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες ο 42χρονος.

Το επεισοδιακό περιστατικό διήρκεσε εννέα σχεδόν ώρες κι  η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο 42χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα προκαλώντας τρόμο στους οικείους του αλλά και σε περιοίκους, ενώ ταμπουρωμένος πίσω από τοίχο στην εκκλησία της Παναγίας της Ελεούσας στο κέντρο της κοινότητας, αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς.

Η σύλληψή του έγινε κατορθωτή μετά από 9 ώρες, όταν αποφάσισε άοπλος να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος είχε στην κατοχή του με όλες τις απαραίτητες άδειες έξι όπλα: τρία κυνηγητικά, ένα στρατιωτικό, ένα φλομπέρ και ένα αεροβόλο περίστροφο.

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ