Αρχική Τελευταία Νέα 450 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης από τον Δήμο Λεμεσού

450 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης από τον Δήμο Λεμεσού

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φέτος στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Λεμεσού για 11η συνεχή χρονιά, στα πλαίσια της κοινωνικής του αποστολής, ετοίμασε και παρέδωσε 450 «Χριστουγεννιάτικα πακέτα Αγάπης» με παραλήπτες συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.

Τα «Χριστουγεννιάτικα πακέτα Αγάπης» παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού προκειμένου να σταλούν σε δικαιούχους καθώς και σε άλλους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη βοήθειας τις γιορτινές αυτές μέρες. Για ακόμα μια χρονιά η συμμετοχή εταιρειών, εθελοντών, χορηγών και απλών πολιτών στην προσπάθεια του Δήμου ήταν συγκινητική.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. «Για ακόμα μια χρονιά, για 11η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Λεμεσού με αγάπη προσφέρει τα Χριστουγεννιάτικα Πακέτα, σε συνδημότες μας, οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Στέλνοντας με αυτά τα πακέτα αγάπης, την εκτίμηση και τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα. Επιθυμία όλων είναι κανένας συνδημότης μας και καμία οικογένεια να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού Αθηνά Σπύρου διαβεβαίωσε πως η πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείο και του Δήμου Λεμεσού θα είναι ανοιχτή και αυτές τις μέρες για όλους. «Όσο υπάρχει έστω κι ένας συνδημότης που έχει την ανάγκη μας, ο Δήμος Λεμεσού θα γίνεται η μεγαλύτερη αγκαλιά. Δεν υπάρχει δημότης στο Δήμο Λεμεσού που θα ζητήσει τη βοήθεια από την κοινωνική πρόνοια και δε θα βοηθηθεί ποικιλοτρόπως».

Στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού, δωρίζει φέτος με κάθε χριστουγεννιάτικο πακέτο αγάπης και δύο εισιτήρια για οποιαδήποτε παράσταση της ΕΘΑΛ εντός του 2023.
Στην ενέργεια αυτή, αναφέρθηκε και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΕΘΑΛ Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, που επίσης βρέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. «Είναι καλό να είσαι χρήσιμος σαν καλλιτέχνης. Εμείς παίρνουμε την αγάπη του κόσμου και πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να την επιστρέφουμε. Ένδειξη αυτής της αγάπης είναι και η προσπάθεια μας να συμπράξουμε παραχωρώντας αυτά τα εισιτήρια που αποκαλέσαμε Θέατρο για Όλους».