Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Σύλληψη 49χρονου μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίων στο σπίτι του

Λεμεσός: Σύλληψη 49χρονου μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίων στο σπίτι του

Περιουσία που κλάπηκε από κατοικία μετά από διάρρηξη του σπιτιού, καθώς και άλλα αντικείμενα που διερευνάται εάν επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία 49χρονου. Ο 49χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που ανέφερε ότι στην κατοικία του 49χρονου φυλάσσεται περιουσία που αποτελεί προϊόν διαρρήξεων και κλοπών, μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες το μεσημέρι έρευνα στην κατοικία του υπόπτου. Κατά την έρευνα ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, 13 ρολόγια, ένα δακτυλίδι, ένας σταυρός και ασημικά σκεύη, μία βιντεοκάμερα, έναν βιντεοπροβολέα – projector και δύο συσκευές DVR, ηλεκτρικά εργαλεία όπως τράπανα και ένα σμιρίλιο, καθώς και αριθμό κλειδιών κατοικιών και αυτοκινήτων.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ρουχισμό και οικιακά σκεύη, που ακολούθως της έρευνας, αναγνωρίστηκαν ως περιουσία που είχε κλαπεί από κατοικία στη Λεμεσό, μετά από διάρρηξη της, την περασμένη Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Αφού ο 49χρονος ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της ευρεθείσας περιουσίας, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, με την Αστυνομία να διερευνά εάν τα ανευρεθέντα αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.