Αρχική Τελευταία Νέα 5 τραυματίες από την συμπλοκή μαθητών-εξωσχολικών σε Γυμνάσιο της Λεμεσού

5 τραυματίες από την συμπλοκή μαθητών-εξωσχολικών σε Γυμνάσιο της Λεμεσού

Πέντε τουλάχιστον ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού επεισοδίου βίας που σημειώθηκε το πρωί σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα εξωσχολικών αλλοδαπών προσώπων ηλικίας 15 και 16 ετών που φέρονται να κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα “μπούκαρε” στο εκπαιδευτήριο αναζητώντας συγκεκριμένο Ελληνοκύπριο μαθητή ηλικίας 14 ετών, με τον οποίο φέρονται να είχαν διαφορές. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον πέντε προσώπων, ενώ άλλοι δύο νεαροί συνοδεύτηκαν από μέλη της Αστυνομίας σε αστυνομικό σταθμό, προκειμένου να ανακριθούν για την υπόθεση.

Απο έρευνες και ανακρίσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας στο σχολείο, διαπιστώθηκε ότι αιτία του άγριου καβγά ήταν επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπού και Ελληνοκύπριου μαθητή που σημειώθηκε προχθες, οι οποίοι αρχικά φέρονται να εξυβρίστηκαν και στη συνέχεια  ο αλλοδαπός κτύπησε τον Ελληνοκύπριο. Χθες, ο καβγάς φαίνεται να συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο Ελληνοκύπριος να χτυπήσει τον αλλοδαπό μαθητή. Σήμερα, ο αδελφός του αλλοδαπού μαζί με ακόμα τρείς ομοεθνείς του πήγαν στο Γυμνάσιο για να λάβουν τον λόγο, όπου εξελίχθηκε η μεγάλη συμπλοκή.

 Δείτε βίντεο ρεπορτάζ ΕΔΩ: