Αρχική Τελευταία Νέα Σύλληψη και τρίτου προσώπου για το θάνατο του 70χρονου

Σύλληψη και τρίτου προσώπου για το θάνατο του 70χρονου

Στη σύλληψη νεαρής από την Σρι Λάνκα προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση πρόκλησης φόνου εξ αμελείας του 70χρονου σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό, που διερευνά.

Η Αστυνομία μετά από αξιολόγηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης το υλικό του οποίου έδωσε νέα δεδομένα στην υπόθεση, προχώρησε στη σύλληψη της.

Η 27χρονη που βρίσκεται μάλιστα παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και εργοδοτείτο παράνομα στο ίδρυμα, φαίνεται σύμφωνα με την Αστυνομία να προκάλεσε το θάνατο του άτυχου ηλικιωμένου όταν προσπάθησε να τον σηκώσει από το έδαφος τραβώντας από τα ρούχα του. Η 27χρονη ανακρινομένη προβάλει ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από τους ανακριτές. 

Οι αρχές προχώρησαν χθες και στη σύλληψη της 40χρονης ιδιοκτήτριας του οίκου ευγηρίας για τα αδικήματα της παράνομης εργοδότησης και της παράνομης απασχόλησης. Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού.

Μετά την νέα εξέλιξη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται η 27χρονη υπάλληλος του οίκου ευγηρίας για τα αδικήματα πρόκλησης θανάτου εξ αμέλειας, παράνομης απασχόλησης, παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Δύο άλλες γυναίκες, ηλικίας 69 και 40 ετών, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ