Αρχική Εκδηλώσεις O “Βόρειος Πόλος” έρχεται στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού με πραγματικό χιόνι

O “Βόρειος Πόλος” έρχεται στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού με πραγματικό χιόνι

Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του και σας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός! 

Στο κέντρο της πλατείας έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Από 26 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατεία «Βόρειου Πόλου» όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν παιχνίδια με πραγματικό χιόνι, θα μπορούν να φτιάξουν χιονάνθρωπο, να ρίξουν χιονόμπαλες και να χαρούν κατρακύλες με έλκηθρα στην μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα. Η πλατεία «Βόρειου Πόλου» βρίσκεται δίπλα από την κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού.