Αρχική ΑΕΛ ΑΕΛ: Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Χρίστου Χαραλάμπους

ΑΕΛ: Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Χρίστου Χαραλάμπους

Μετά την αποδέσμευση του Χρίστου Χαραλάμπους, οι άνθρωποι της ΑΕΛ είναι πλέον στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κύπριου τεχνικού.

Η Διοίκηση των “γαλαζοκιτρίνων” θέλει να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται το κεφάλαιο του προπονητή, έτσι ώστε αυτός που θα έρθει να μπορέσει να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές και να τους προετοιμάσει κατάλληλα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως ήταν λογικό άρχισαν ήδη να “παίζουν” τα πρώτα ονόματα προπονητών στο “γαλαζοκίτρινο” ρεπορτάζ. Έχει γραφτεί ήδη το όνομα του Σάββα Παντελίδη που κάθισε και στο παρελθόν στον πάγκο του Λεμεσιανού συλλόγου, αλλά και αυτό του Φλορίν Μπράντου.

Πάντως για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι από πλευράς της ΑΕΛ για τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητα, ενώ τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να παρελάσουν κι άλλα πολλά ονόματα προπονητών.

Θα πρέπει λοιπόν να αναμένουμε να δούμε αν ο εκλεκτός της Διοίκησης της ΑΕΛ θα είναι από Κύπρο ή από το εξωτερικό και ποιος θα είναι, για την ώρα και μέχρι την εξεύρεση του νέου τεχνικού οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Μάρκου Σπανού.