Αρχική Τεχνολογία Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 το Hyundai IONIQ 5 Electric

Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 το Hyundai IONIQ 5 Electric

Το IONIQ 5 της Hyundai ανακηρύχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς – Γερμανίας στην κατηγορία “New Energy”.

Εξασφάλιση μιας από τις πέντε θέσεις στον Μεγάλο Τελικό για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021.

 

Με το που κυκλοφόρησε, το νέο, ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 έγινε αμέσως ένας πραγματικός νικητής: Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς – Κατηγορία “New Energy”. Ως νικητής της κατηγορίας, το IONIQ 5 εξασφάλισε μια από τις πέντε θέσεις για τον μεγάλο τελικό, το αποτέλεσμα του οποίου θα ανακοινωθεί στις 25 Νοεμβρίου 2021. Οι άλλες τέσσερεις κατηγορίες είναι “Compact”, “Premium”, “Luxury” και “Performance”.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν 20 δημοσιογράφοι, ειδικοί σε θέματα αυτοκινήτου, οι οποίοι αξιολόγησαν τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που κυκλοφόρησαν τελευταία. “Εκείνο που μου άρεσε στο νέο Hyundai IONIQ 5 είναι ο υπερμοντέρνος σχεδιασμός του, η μεγάλη του αξία σε σχέση με τα χρήματα που πληρώνει κάποιος και η καινοτόμος τεχνολογία φόρτισης των 800 volt. Όλα μαζί αποτελούν ένα εντυπωσιακό πακέτο το οποίο ανέδειξε το IONIQ 5 ως νικητή της κατηγορίας ‘New Energy’ ”, δήλωσε το μέλος της επιτροπής Boris Schmidt, συντάκτης του F.A.Z. Technik und Motor.

Το IONIQ 5 όχι μόνο επικράτησε των σοβαρών ανταγωνιστών του αλλά είναι και πολύ δημοφιλές μεταξύ των πελατών του αυτοκινήτου. Τον Οκτώβριο αναμένεται ότι το νέο μοντέλο θα σημειώσει ρεκόρ μηνιαίων πωλήσεων, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

“Η πρόκριση του IONIQ 5 στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού, με τη νίκη του στην κατηγορία New Energy αποδεικνύει ότι το νέο μας μοντέλο ήδη ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και νέων προϊόντων της Hyundai Motor Europe.

Οι τιμές του νέου Hyundai IONIQ 5 Electric ξεκινούν από € 41,000.

Προηγούμενο άρθροΟ Υφυπουργός Κ. Κόκκινος συγχαίρει το ΤΕΠΑΚ για την πλήρη υιοθέτηση της ηλεκτρονικής υπογραφής
Επόμενο άρθροΧωρίς ρεύμα κεντρική περιοχή της Λεμεσού – Επί ποδός συνεργείο της ΑΗΚ