Αρχική Τελευταία Νέα Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει από την Πέμπτη η Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ την Τετάρτη δεν αποκλείονται βροχές.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Σήµερα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που τη νύκτα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Την Πέµπτη πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, το πρωί, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, αλλά την Πέµπτη θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.