Αρχική Πρόταση Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα στη Λεμεσό από €32.000

Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα στη Λεμεσό από €32.000

moniatis 11

Μέχρι τις 23 Ιουνίου οι ειδικές προσφορές της εκστρατείας

 

«Οικιστικά Οικόπεδα σε τιμές ευκαιρίας»

 

Σε τιμές ευκαιρίας διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate εξήντα οικιστικά οικόπεδα μέχρι τις 23 Ιουνίου, μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy. Εφτά από τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στην ειδική καμπάνια της Εταιρείας εντοπίζονται στην επαρχία Λεμεσού σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €32.000 ενώ δεν ξεπερνούν τις €100.000.

Στη Λεμεσό συγκεκριμένα, εντοπίζονται ευκαιρίες, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για μεγαλύτερες οικιστικές αναπτύξεις ενώ πολλές από αυτές εντοπίζονται σε ιδιαίτερα δημοφιλείς ορεινές περιοχές της επαρχίας. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες επομένως, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους, υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν από την αναγραφόμενη τιμή. Ακολούθως, το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δύο μοναδικές ευκαιρίες στον καταπράσινο Μονιάτη

moniatis 11

Από τα εφτά οικόπεδα, δύο εξαιρετικά ελκυστικές ευκαιρίες εντοπίζονται σε ένα μέρος που πραγματικά μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Συγκεκριμένα, μέσα στο καταπράσινο του δάσους βρίσκεται οικιστικό οικόπεδο έκτασης 838 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €39,000.  Το δεύτερο οικόπεδο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του λόφου Σαϊττά, ανατολικά από τον πυρήνα του χωριού. Είναι μεγάλης έκτασης, συνολικά 1.358 τ.μ., και διατίθεται προς πώληση στην επιφυλασσόμενη τιμή των €96.000. Ένα από τα σημαντικότερα του πλεονεκτήματα αποτελεί η απρόσκοπτη θέα προς την ευρύτερη και μαγευτική πευκώδη περιοχή.

Πρόκειται για δύο προνομιούχα ακίνητα, τα οποία βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από διάφορα γραφικά χωριά της περιοχής, μονοπάτια της φύσης, καταρράκτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Και τα δύο οικόπεδα διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα και επικλινή επιφάνεια εδάφους, ενώ εφάπτονται δρόμου με πρόσωπο περί τα 25 μέτρα.

Οικόπεδα από €42.000 σε Πελένδρι και Τριμήκληνη

pelentri

Δύο οικιστικά οικόπεδα διατίθενται επίσης, προς πώληση στις κοινότητες Πελένδρι και Τριμήκληνη με τις επιφυλασσόμενες τιμές τους να αρχίζουν από μόλις €42.000. Και τα δύο αποτελούν ιδανική επιλογή για ανάπτυξη μόνιμης ή παραθεριστικής κατοικίας.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο στο Πελένδρι, συνολικής έκτασης 625 τ.μ., βρίσκεται πολύ κοντά τον πυρήνα του χωριού, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα, επικλινή επιφάνεια εδάφους και πρόσωπο περί τα 20 μέτρα. Σημειώνεται ότι ο συντελεστής δόμησης του ακινήτου (60%) εγγυάται ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Παράλληλα, το οικιστικό οικόπεδο στην Τριμήκληνη, συνολικής έκτασης 650 τ.μ., διαθέτει υπέροχη θέα ενώ βρίσκεται περίπου 800 μέτρα νοτιοανατολικά από το φράγμα Σαϊττά. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με επικλινή επιφάνεια και πρόσωπο περί τα 25 μέτρα ενώ εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, χώρου πρασίνου και αδιέξοδου δρόμου.

Μοναδική ευκαιρία στην Παλώδια 

palodia

Ένα από τα πιο ελκυστικά οικόπεδα βρίσκεται στην κοινότητα Παλώδιας. To οικόπεδο, συνολικής έκτασης 782 τ.μ., διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €100.000. Βρίσκεται 600 μέτρα δυτικά από το κέντρο του χωριού, σε κοντινή απόσταση από γνωστό ιδιωτικό σχολείο. Έχει άριστες προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού. Διαθέτει κανονικό ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επιφάνεια με ελαφριά κλίση προς τα νότια και 22 μέτρα πρόσοψη σε δημόσιο δρόμο. Βρίσκεται σε δρόμο που καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία. Παράλληλα, διαθέτει συντελεστή δόμησης 40% ο οποίος εγγυάται ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον.

Σε Πέρα Πεδί και Καλό Χωριό από €32.000 και €37.000

perapedi

Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου βρίσκεται γωνιακό οικιστικό οικόπεδο, συνολικής έκτασης 580 τ.μ., το οποίο πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €32.000. Το ακίνητο βρίσκεται στη γραφική Κοινότητα Πέρα Πέδι, σε μία όμορφη γειτονιά, 700 μέτρα βορειοανατολικά από τον πυρήνα του χωριού και απολαμβάνει θέα της ευρύτερης δενδρόφυτης περιοχής. Έχει συντελεστή δόμησης 30% και πρόσωπο 47 μέτρα.

Τέλος, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €37.000, διατίθεται προς πώληση οικιστικό οικόπεδο σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Καλό Χωριό Λεμεσού. Βρίσκεται κοντά στο Δημοτικό Σχολείο και την κύρια οδική αρτηρίας του χωριού ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με ελαφρώς επικλινή επιφάνεια, πρόσωπο περί τα 43 μέτρα, ενώ βρίσκεται σε ψηλότερο υψόμετρο σε σχέση με τον δημόσιο δρόμο. Το οικόπεδο θεωρείται ιδιαίτερα προνομιούχο καθώς εφάπτεται ταυτόχρονα δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, χώρου πρασίνου και αδιεξόδου.

Ηλεκτρονική υποβολή προσφορών μέχρι 23 Ιουνίου

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στο [email protected] μέχρι τις 23 Ιουνίου στις 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Εταιρείας ή να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 8000 8200.