Αρχική Λεμέσιος Limassol Agora: Έρχεται και προσφέρει 50% μείωση στους ενοικιαστές

Limassol Agora: Έρχεται και προσφέρει 50% μείωση στους ενοικιαστές

Προγραμματίζεται να λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι

Μείωση 50% στους ενοικιαστές των χώρων της, για τους πρώτους δυο μήνες, θα προσφέρει η διεύθυνση της «Αγοράς Λεμεσού»,  που προγραμματίζεται να λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι και με στόχο ν’ αναζωογονήσει το εμπορικό κέντρο της πόλης.  

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων από την πανδημία, η Αγορά Λεμεσού, αναγνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή την ανάγκη στήριξης των συνεργατών της, ανακοινώνει μείωση ενοικίου κατά 50% προς όλους τους αδειούχους πρατηρίων της για τους πρώτους δυο μήνες λειτουργίας της.

« Η διαχρονική στρατηγική της Αγοράς Λεμεσού για στήριξη των συνεργατών της, η οποία έχει χτιστεί πάνω στις αξίες της εμπιστοσύνης, της αλληλεγγύης και της επιτυχίας, παραμένει αδιαπραγμάτευτος στόχος», προστίθεται.

Υπενθυμίζεται δε ότι, η δεύτερη φάση χαλάρωσης των μέτρων επέτρεψε την επανεκκίνηση των κατασκευαστικών έργων, με το παλαιό Παντοπωλείο (Α’ Δημοτική Αγορά Λεμεσού) να μεταμορφώνεται πλήρως σε ένα πολυχώρο που θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Η Αγορά Λεμεσού θα περιλαμβάνει διαφόρων ειδών επιχειρήσεις, όπως εστίασης και πώλησης τροφίμων, φρουταρία  και λαχαναγορά, καφετέριες αλλά και «έναν από τους ομορφότερους εσωτερικούς παιχνιδότοπους της Ευρώπης, που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να απολαμβάνουν εξυπηρέτηση αλλά και τη δυνατότητα παραγγελίας φαγητού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο».

Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της «Αγοράς Λεμεσού», Πάνο Αλεξάνδρου, «μετά από τόσους μήνες σχεδιασμού και υλοποίησης κατασκευαστικών έργων, το μεγαλύτερο επίτευγμά μας επιτέλους ολοκληρώνεται, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε το 100 ετών κτίριο της Α’ Δημοτικής Αγοράς να ζωντανεύει ξανά, φιλοξενώντας και πάλι τους επισκέπτες που θα βιώνουν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που θα προσφέρονται».

ΚΥΠΕ