Αρχική Τελευταία Νέα Ανδρέας Μαυρογιάννης: Καλώς έπραξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου και διέψευσε τα περί καθημερινών...

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Καλώς έπραξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου και διέψευσε τα περί καθημερινών συναντήσεων τους

Καλώς έπραξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου και διέψευσε τα περί καθημερινών συναντήσεων τους, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης. Μιλώντας στο Τρίτο, είπε ότι κάποιοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν την εικόνα, ότι ο ίδιος και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, περίπου συνωμοτούν.

Διευκρίνισε ότι την περασμένη Δευτέρα είχε ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Ανέφερε επίσης ότι την περασμένη Τετάρτη, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο, για τη διευκρίνηση ενός ζητήματος.

Σε σχέση με τις θετικές αναφορές του στο πολιτικό ήθος του Αβέρωφ Νεοφύτου, τόνισε ότι στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δεν υπήρξε κανένα κτύπημα κάτω από τη μέση ή χρησιμοποίηση αθέμιτων μεθόδων από τον κύριο Νεοφύτου.

Ο κύριος Μαυρογιάννης εξέφρασε έντονη ενόχληση για τις αναφορές του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, περί κινδύνου επαναφοράς του κομμουνισμού.

Είπε ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση ήταν άνω ποταμών και υποστήριξε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν τιμά την κληρονομιά του.

Υπενθύμισε μάλιστα ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε κυβερνήσει με το ΑΚΕΛ.

“Δεν πρέπει να είμαστε τόσο ανακόλουθοι και καιροσκόποι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μαυρογιάννης.

Ανέφερε επίσης ότι ελλοχεύει ο εφιαλτικός κίνδυνος ενταφιασμού του κυπριακού.

Εκαμε λόγο για ουράνιο τόξο το οποίο στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο οποίο περιλαμβάνονται ομοσπονδιακοί με το σωστό περιεχόμενο και κάποιοι αντι-ομοσπονδιακοί.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ