Αρχική Τελευταία Νέα Ανείπωτη Θλίψη: Απεβίωσε ο 44χρονος Μιχάλης Νεοφύτου-«Χτυπήθηκε από όπλο δακρυγόνου αστυνομικού στη...

Ανείπωτη Θλίψη: Απεβίωσε ο 44χρονος Μιχάλης Νεοφύτου-«Χτυπήθηκε από όπλο δακρυγόνου αστυνομικού στη διαμαρτυρία»

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας άφησε ο 44χρονος Μιχάλης Νεοφύτου, με άτομα από το περιβάλλον του να συνδέουν το θάνατο του με τον τραυματισμό του από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το Προεδρικό πέρσι το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 44χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε.

Η Αστυνομία, όπως αναφέρει, διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ώστε να διαφανούν τα αίτια θανάτου.

Την ίδια ώρα, άτομα από το περιβάλλον του, αναφέρουν πως πρόκειται για τον διαμαρτυρόμενο που κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, όπου εκτυλίχθηκαν τα σοβαρά επεισόδια έξω από το Προεδρικό και το ΔΙΑ, δέχθηκε στο κεφάλι χτύπημα από όπλο δακρυγόνου, ενώ εκ τότε, όπως ισχυρίζονται, ο 44χρονος είχε συχνά πονοκεφάλους…

Διαβάστε Περισσότερα…