Αρχική Τελευταία Νέα Ανοίγει τις πύλες του το εντυπωσιακό Cap St Georges Hotel & Resort

Ανοίγει τις πύλες του το εντυπωσιακό Cap St Georges Hotel & Resort

Το υπερσύγχρονο θέρετρο ή διαμάντι της Μεσογείου όπως πολλοί επιλέγουν να το αποκαλούν διαθέτει μια σειρά από μοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες.

 

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort, βρίσκεται στην Πάφο στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και του αρχαιολογικού χώρου των Ρωμαίων, μακριά από το θόρυβο της πόλης και περιτριγυρισμένο από το γαλάζιο της θάλασσας με μια μαγευτική θέα στη Μεσόγειο. Ένας προορισμός με πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς ο οποίος αποτελείται από 200 επαύλεις ιδιοκτησίας επώνυμων προσώπων με διεθνή εμβέλεια.

Εκτός από τις επαύλεις στο θέρετρο υπάρχει και ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο διαθέτει μια σειρά από μοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις, διαθέτει ένα μεγάλο και σύγχρονο αθλητικό κέντρο με διεθνείς προδιαγραφές και πλατεία με κοινόχρηστους χώρους. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές στα πολλά εστιατόρια και μπαρ που διαθέτει το θέρετρο, να ηρεμήσουν στο υπερσύγχρονο spa 2585τ.μ. και να κολυμπήσουν στους τρεις χώρους της περιοχής, το Quiet Zone στο Μανίκι, το White River στον Άσπρο Ποταμό που είναι και η είσοδος του Ακάμα και την παραλία του Καφίζι απολαμβάνοντας τα ποτά τους, δροσιστικά κοκτέιλ ή σνακ, μoυσική από Dj και τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της Κύπρου…

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ: