Αρχική Τελευταία Νέα Απόλλωνας για νέο γήπεδο: «Παραπληροφορούν ότι ασκούμε πιέσεις»

Απόλλωνας για νέο γήπεδο: «Παραπληροφορούν ότι ασκούμε πιέσεις»

Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει ασκήσει καμία πίεση έτσι ώστε να αγωνιστεί η ομάδα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, πρώτου αποπερατωθούν πλήρως οι οποίες εργασίες έχουν απομείνει τόσο στο γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσια) Λτδ με αφορμή την παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών σχετικά με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στο Νεο Γήπεδο Λεμεσού (ΑλφαΜεγα Stadium), επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στο φίλαθλο κοινό ότι ουδεμία πίεση έχει ασκήσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση έτσι ώστε να αγωνιστεί η ομάδα μας στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης μας, πρώτου αποπερατωθούν πλήρως οι οποίες εργασίες έχουν απομείνει τόσο στο γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ταυτόχρονα όμως επιθυμούμε να φέρουμε εις γνώση όλων, την συμφωνία των τριών ομάδων της πόλης μας (Απόλλων, ΑΕΛ και ΑΡΗ) στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της κοινής εταιρειας ΑΑΑ, το οποίο έλαβε χώρα στις 20 Οκτωβρίου ανάμεσα στους εκπροσώπους των τριών ομάδων και της ΑΑΑ, η οποίο προνοούσε ότι όποτε το στάδιο είναι έτοιμο προς χρήση θα το χρησιμοποίησει η ομάδα της οποίας ο εντός έδρας αγώνας προηγείται των άλλων χρονικά.

Αρχικά, λόγω και της διακοπής των εθνικών ομάδων του Πρωταθλήματος Cyta, είχε οριστεί ως ημερομηνία του πρώτου επίσημου αγώνα στις 25 Νοεμβρίου ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Παφο, ενώ μια ημέρα αργότερα θα αγωνιζόταν η ΑΕΛ με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Θεωρώντας σωστό να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση και η δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, επαναλαμβάνουμε τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση της 20ης Οκτωβρίου και ότι ο Απόλλωνας τηρεί ευλαβικά το τι έχει συμφωνηθεί, χωρίς να ασκεί πιέσεις όπως κακώς φημολογείται για την επίσπευση παράδοσης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στις Λεμεσού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στις 4/12».

Προηγούμενο άρθροΜαρίνα Λεμεσού: Με σχεδόν πλήρη χωρητικότητα σκαφών συνεχίζει να είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες μαρίνες στην Αν. Μεσόγειο
Επόμενο άρθροΣε live streaming τα εγκαίνια του Νέου Γηπέδου Λεμεσού!