Αρχική Τελευταία Νέα Άρχισαν οι εγγραφές για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024!

Άρχισαν οι εγγραφές για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024!

Μετά την τεράστια επιτυχία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού 2023, στον οποίο σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με 15,000 και πλέον δρομείς, η οργανωτική επιτροπή σήκωσε μανίκια για τη διοργάνωση του επόμενου Μαραθωνίου! Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 έρχεται στις 13-14 Απριλίου 2024 και σας καλεί να γίνετε κι εσείς μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του νησιού, αφού οι εγγραφές άρχισαν ήδη!

Το βροχερό σκηνικό δεν πτόησε τους χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαρτίου 2023, για να χαρούν τη συμμετοχή τους στη διαδρομή (από τις έξι διαθέσιμες) που επέλεξαν, δίπλα στη θάλασσα. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι λάτρεις των δρομικών αποστάσεων, του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ ζην απόλαυσαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου.

Και η οργανωτική επιτροπή δίνει ραντεβού μαζί τους για την επόμενη διοργάνωση, αφού ήδη εργάζεται για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024! Η πλατφόρμα εγγραφής άνοιξε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.limassolmarathon.com) και μπορείτε από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή, για να επωφεληθείτε της πολύ σημαντικής έκπτωσης που απολαμβάνουν όσοι κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα. Συγκεκριμένα, όσοι δηλώσετε τώρα συμμετοχή στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024 θα το κάνετε με έκπτωση 50% μέχρι την 1η Μαΐου! 

«Είμαστε περήφανοι για τη μεγάλη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης. Το ρεκόρ συμμετοχών μας χαροποιεί, αλλά μας δημιουργεί και περισσότερες ευθύνες για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον. Όραμά μας είναι ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού να καταστεί ένας από τους πιο δημοφιλείς στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσει να είναι κάτι πέρα από απλή αθλητική διοργάνωση. Να είναι μία γιορτή του εθελοντισμού, του ανθρωπισμού και της προσφοράς», δήλωσε ο κ. Σπύρος Σπύρου, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.limassolmarathon.com