Αρχική Τελευταία Νέα Αρχίζει σήμερα η υπηρεσία “Park & Ride” στο ΓΣΠ

Αρχίζει σήμερα η υπηρεσία “Park & Ride” στο ΓΣΠ

Αρχίζει σήμερα τη λειτουργία της η νέα υπηρεσία “Park & Ride”, η οποία προσδοκάει να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείται τόσο στην είσοδο της Λευκωσίας, όσο και στο κέντρο της πόλης.

Η υπηρεσία τίθεται σε εφαρμογή με τη συνεργασία της Δημόσιας Εταιρείας Μεταφορών – Cyprus Public Transport (CPΤ) και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως είχε ανακοινώσει η CPT, η νέα υπηρεσία θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα και θα μεταφέρει με συχνά και τακτά αστικά δρομολόγια, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, τους επιβάτες από το Στάδιο ΓΣΠ στο κέντρο της Λευκωσίας με λίγες και συγκεκριμένες στάσεις στα Φώτα Καλησπέρα και στις Λεωφόρους Λεμεσού και Μακαρίου.

Εκτιμάται ότι κατά τις ώρες αιχμής τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 10 με 15 λεπτά και τις υπόλοιπες ώρες κάθε μισή ώρα.

Όσοι οδηγοί επιλέγουν την υπηρεσία “Park & Ride” θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα αυτοκίνητά τους στο Στάδιο ΓΣΠ και να ταξιδεύουν επίσης δωρεάν μέχρι το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε νέα λεωφορειολωρίδα στην είσοδο της Λευκωσίας, με στόχο οι χρήστες της υπηρεσίας να φθάνουν στον προορισμό τους πιο σύντομα και με άνεση, όπως αναφέρει η CPT.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροGuruPolitico: Η σιωπηλή καταδίκη δεν είναι αρκετή…
Επόμενο άρθροΗ ποινή της οδηγού που παρέσυρε στο θάνατο τη 10χρονη Nelina