Αρχική Τελευταία Νέα Αρνήθηκε οτι ήταν αυτός που οδηγούσε με τα πόδια – Στο δικαστήριο...

Αρνήθηκε οτι ήταν αυτός που οδηγούσε με τα πόδια – Στο δικαστήριο η υπόθεση

Συνεχίζεται η υπόθεση με τον οδηγό που οδηγούσε με τα πόδια…

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στην καταχώρηση της υπόθεσης οδήγησης φορτηγού από 42χρονο με τα πόδια και παράλληλα ζήτησε την αφαίρεση της επαγγελματικής και κανονικής του άδειας οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η έρευνα που διεξαγόταν από την Τροχαία Λεμεσού έχει ολοκληρωθεί και χθες προωθήθηκε στο δικαστήριο ώστε να εκδικαστεί άμεσα.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αφού διαπιστώθηκε ότι την ώρα που συνέβη το αδίκημα, το φορτηγό οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου. Όσον άφορα στις κατηγορίες που βαραίνουν τον 42χρονο, αυτές αφορούν στο αδίκημα της επικίνδυνης και αμελούς οδήγησης και της οδήγησης με μη ελεύθερα χέρια.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η αμελής οδήγηση τιμωρείται με φυλάκιση η οποία δεν υπερβαίνει τα δύο έτη ή με χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ, ή και με τις δύο ποινές μαζί. Τα τροχαία αδικήματα διαπράχθηκαν την περασμένη βδομάδα, όταν ο οδηγός είχε μεταδώσει ζωντανά στο facebook εικόνα από την οδήγηση του φορτηγού του με τα πόδια.

Συνέχεια στο philenews.com