Αρχική BusinessNews Bean Bar… τώρα και στη Σκαρίνου!

Bean Bar… τώρα και στη Σκαρίνου!

Το brand συνεχίζει να μεγαλώνει κερδίζοντας

έδαφος στην κυπριακή αγορά του καφέ!

Το άνοιγμα του ένατου καταστήματός του, εντός της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στη Σκαρίνου, ανακοινώνει το Bean Bar, η νέα αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ. Πρόκειται για άλλη μια κίνηση της εταιρείας προς την κατεύθυνση της περαιτέρω επέκτασης του brand στην κυπριακή αγορά του καφέ.

Το Bean Bar ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Σκαρίνου πριν από λίγες ημέρες, σερβίροντας στο καταναλωτικό κοινό της περιοχής τις γνωστές, πλέον, εκλεκτές ποικιλίες καφέ που προσφέρει: Ένα χαρμάνι από τη Λατινική Αμερική και τρεις ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι προέρχονται από την Κόστα Ρίκα, τη Βραζιλία και τη Νικαράγουα. Κάθε μια από τις ποικιλίες αυτές αντιστοιχεί σε μια διαφορετική διάθεση. Με αυτό τον τρόπο, η Εταιρεία θέλει να προσφέρει στους λάτρεις του καφέ τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε φορά και διαφορετική γεύση, αναλόγως της διάθεσής τους. Η γεύση από τη Λατινική Αμερική απευθύνεται στους … cool τύπους, ενώ οι καφέδες από τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία παραπέμπουν στις διαθέσεις Calm, Wild και Alive αντίστοιχα. Το Bean Bar προσφέρει, επίσης, υπέροχους χυμούς και έτοιμα υγιεινά snacks.

Η γνωστή αλυσίδα καφέ απαριθμεί μέχρι στιγμής εννέα καταστήματα, τα οκτώ εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Τον Αύγουστο, η αλυσίδα λειτούργησε και το πρώτο αυτόνομο κατάστημά της, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας του brand, με νέα ανοίγματα. Ταυτόχρονα, οι πελάτες του Bean Bar έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα προϊόντα του οπουδήποτε βρίσκονται, καθώς η αλυσίδα συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού ανέφερε τα ακόλουθα: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς βλέπουμε το Bean Bar να μεγαλώνει και να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Αισθανόμαστε υπερήφανοι βλέποντας το brand μας να κερδίζει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές. Το γεγονός αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη τα σχέδιά μας για περαιτέρω επέκταση και ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις».

Bean Bar: Surround yourselves with good coffee & good vibes. https://beanbar.com.cy/