Αρχική Πρόταση Ο Θανάσης Αλευράς στη Λεμεσό με την μουσικοθεατρική παράσταση “40 και βγαίνω”

Ο Θανάσης Αλευράς στη Λεμεσό με την μουσικοθεατρική παράσταση “40 και βγαίνω”

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει στο Θέατρο Ριάλτο την πρώτη του προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Ένα αυτοβιογραφικό, εσώψυχο, μουσικοσατυρικό πρόγραμμα! Ένα ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του ‘80. Σε αυτή τη μοναδική γιορτή θα είναι μαζί του η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta, οι οποίοι με τις υπέροχες φωνές τους θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερις δεκαετίες.

Τα κείμενα της παράστασης έχουν γράψει η Ελένη Γκασούκα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιώργος Παυριανός και ο ίδιος ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει συμπεριλάβει και κάποιες παλιές του επιτυχίες από τη μέχρι τώρα πορεία του στο θέατρο και στα μουσικά προγράμματα.

Tις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Αντώνης Σκόκος. Επί σκηνής οι μουσικοί: Ζεμενίδης Ευριπίδης (κιθάρες), Κούρος Αλέξανδρος (πλήκτρα), Μιχαηλίδης Θάνος (τύμπανα), Μπουλντής Γιώργος (μπάσο), Παπαδόπουλος Χρήστος (κλαρίνο).

Μουσική Επιμέλεια: Αντώνης Σκόκος

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Θράσος Αμπατζής

Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

Art Work: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Σχεδιασμός Βίντεο: Παντελής Μάκκας

Φωτογραφίες: Ρούλα Ρεβή

Ενδυματολογική Επιμέλεια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Παραγωγή: Prospero / Κατερίνα Σταματάκη

Info

Σάββατο 14 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20:30.

Διάρκεια: 150’

Εισιτήρια: € 25 / 20