Αρχική BusinessNews Blackbook Agency: Αυτή είναι η δική μας ιστορία

Blackbook Agency: Αυτή είναι η δική μας ιστορία

Η Blackbook είναι εταιρεία μάρκετινγκ ειδικευμένη στο στρατηγικό σχεδιασμό, το branding, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και το ψηφιακό μάρκετινγκ, με άμεση πρόσβαση σε διεθνές δίκτυο. Ως αξιόπιστος συνεργάτης για πελάτες μεγάλης εμβέλειας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, η εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών της Blackbook σχεδιάζει και υλοποιεί στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας που αποσκοπούν στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων.

 

Από την ανάλυση δεδομένων έως το ψηφιακό μάρκετινγκ, την εταιρική ταυτότητα έως την πλήρη ανάπτυξη ιστοσελίδων, την επικοινωνία έως το digital media buying, η Blackbook προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση μάρκετινγκ και PR. Με στόχο να εισάγει στην Κύπρο όλες τις σύγχρονες τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας που κυκλοφορούν στον κόσμο  και να κρατά τους πελάτες της πάντα στην κορυφή, η εταιρεία πρόσφατα επένδυσε στα δύο πιο avant-garde εργαλεία, το Votion και τα CGIs, τα οποία λανσάρει επισήμως σήμερα.

Το Votion είναι το τμήμα παραγωγής βίντεο της πιο σύγχρονης υψηλής τεχνολογίας, όπως δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για όλους τους τύπους βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής παραγωγής, βίντεο 360 εικονικής πραγματικότητας ιδανικό για προώθηση ακινήτων, βίντεο timelapse και βίντεο σύντομης διάρκειας για κοινωνικά δίκτυα (όπως TikTok και Reels).

Παράλληλα, το τμήμα “CGIs” (Computer Generated Images) δημιουργεί εικόνες υψηλής ποιότητας και καλαισθησίας για μια μοναδική εμπειρία στον πελάτη. Αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία προώθησης ακινήτων του μέλλοντος. Το τμήμα προσφέρει υπηρεσίες παραγωγής τρισδιάστατων εικόνων με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια και παραγωγή βίντεο σε εικονική πραγματικότητα (VR), τρισδιάστατα σχέδια (3D floorplans) και animation.

Η απόφαση της Blackbook να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της, οφείλεται στην βαθιά τεχνογνωσία και το αποδεδειγμένο ιστορικό της στον κλάδο των ακινήτων. Με χρόνια εμπειρίας και βαθιά κατανόηση της αγοράς, οι υπηρεσίες CGI και Votion προσφέρουν στους πελάτες εξαιρετικά αποτελέσματα μιας καινούργιας εποχής με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που υπερβαίνουν κάθε προσδοκία.

Η Ελευθερία Βοσκαρίδου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Blackbook, σχολίασε σχετικά με την πρόσφατη επέκταση της εταιρείας: “Η επένδυση στα τμήματα Votion και CGIs είναι απόδειξη της αφοσίωσης και της εμπειρογνωμοσύνης της ομάδας στον τομέα μας. Με την εστίασή μας στην αγορά ακινήτων και το ιστορικό υπόβαθρο, έχουμε μια ξεκάθαρη αντίληψη της αγοράς και τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δυναμικές εκστρατείες που ανταποκρίνονται στα νέα trends. Η προσθήκη αυτών των υπηρεσιών μας επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσέγγισή μας στην αφήγηση ιστοριών (storytelling), δημιουργώντας αξέχαστα brand narratives που δίνουν ζωή στα έργα των συνεγατών μας. Ειμαστε γρήγοροι, μεθοδικοί και αποτελεσματικοί και αυτό εκτιμάται από τους συνεργάτες μας.”

www.blackbook.agency