Αρχική Πρόταση Branding, ο Δήμος Λεμεσού θα πρέπει να ενσκήψει και να δουλέψει σκληρά...

Branding, ο Δήμος Λεμεσού θα πρέπει να ενσκήψει και να δουλέψει σκληρά σε αυτό, φτιάξτε logo και δημιουργήστε branding για κάθε σημείο στο κέντρο της π

Κατ΄αρχάς μην γελάσετε με αυτό που φτιάξαμε σαν σχέδιο και σαν logo. Δεν το έχουμε το γραφιστικό αλλά προσπαθήσαμε να ερεθίσουμε τους αρμοδίους τοποθετώντας στην Πλατεία Σαριπόλου το πορτέτο του Νικόλαου Σαριπόλου και στην Πλατεία του Κάστρου το κεφάλι του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου.

Αυτό που προτείνουμε είναι ξεκάθαρο και συμβαίνει σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Είναι το μέσο προβολής ενός προιόντος, μιας εταιρείας, ενός οργανισμού, ενός πολιτικού, μιας πόλης, μιας χώρας. Φτιάξτε logo και δημιουργήστε branding για κάθε σημείο της πόλης μας. Για κάθε πλατεία για κάθε ιστορία.

Και βεβαίως δεν θα το κάνουμε εμείς, δεν θα το κάνει ο Δήμος από μόνος του, αλλά ο δήμος θα πρέπει να ενσκήψει σε αυτό και να δουλέψει σκληρά γι΄αυτό, έτσι που να έχουμε το όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Και τότε τα οφέλη μπορούν να είναι πάρα πολλά, αυτονόητα φανταζόμαστε για να μην τα αναλύσουμε εδώ.

Κλείνοντας αυτή την πρόταση μας, εννοείτε ότι η δουλειά θα πρέπει να γίνει από ειδικούς, επαγγελματίες ανθρώπους για branding, για logo, marketers, γραφίστες κλπ. Ή αν θέλετε απλά αναθέστε το στο ΤΕΠΑΚ……..