Αρχική Πρόταση Δείξε μου το Brunch σου… να σου πω ποιος είσαι!

Δείξε μου το Brunch σου… να σου πω ποιος είσαι!

Τι είδος bruncher είσαι…;

 

Columbia Brunch 1

Ήρθε ο χειμώνας και μαζί του η ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς, να ξεκινήσεις την ημέρα λίγο πιο αργά και να απολαύσεις την πολυτέλεια του casual brunching, όπως ακριβώς θες εσύ. Αλλά αλήθεια, τι είδος bruncher είσαι, τι λεν οι επιλογές σου για σένα και ποιες είναι οι προτάσεις που σου ταιριάζουν πραγματικά;

Columbia Brunch 2

Βαρύς και Ασήκωτος

Δεν είναι ότι είσαι «φαγάνας», είναι ότι έχεις μεγάλη προσωπικότητα. Θέλεις δηλαδή η εμπειρία του φαγητού, να είναι όπως τη ζωή σου. Γεμάτη, χορταστική και γεμάτη ποικιλία. Το brunch, το βλέπεις σαν event. Κάτι να απολαύσεις με λίγους καλούς φίλους για ώρες ολόκληρες, παραγγέλλοντας γενναιόδωρες μερίδες και απολαμβάνοντας τις «σιγά-σιγά». Εύκολα σε φανταζόμαστε να αρχίζεις με ένα «λιτό» Truffle Brioche Burger και να συνεχίζεις με τη γνωστή γαλλική υπερπαραγωγή Croque Madame, που συνδυάζει καπνιστό ζαμπόν, τυρί, κρέμα μπεσαμέλ και τηγανητό αυγό. Κι αν έχεις ακόμη αντοχές, θα πας και για το μεγάλο finish με πάπια σε βάφλα και σάλτσα μελιού με μουστάρδα. Είσαι ο αναμφισβήτητος βασιλιάς του Brunch. Υποκλινόμαστε.

Columbia Brunch 3

Κλασικός «Λίγοαπόλας»

Σου αρέσει το τσίμπημα αλλά σε αγχώνουν τα τεράστια πιάτα. Θες δηλαδή πολλές επιλογές αλλά κάπως ανάλαφρες. Όχι γιατί προσέχεις ιδιαίτερα, αλλά γιατί δεν θες να χορτάσεις από την πρώτη μπουκιά. Keep it light and keep it coming είναι το μότο σου, και προτιμάς γνωστά κλασικά πιάτα γιατί κατ’ εσένα, «εκεί φαίνεται ο σεφ». Για ένα τέλειο brunch σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυγά Μπένετικτ με σάλτσα Ολλανδέζα ή σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί. Δοκίμασε επίσης σάντουιτς με καπνιστό σολομό ή κλασικό Κλάμπ και φρόντισε να έχει sweet tooth όλη η παρέα, για να μοιραστείτε κάτι γλυκό (και λίγο πιο πειραματικό) όπως Brulée τηγανίτες με παγωτό cheesecake.

Columbia Brunch 4

Εκ Φύσεως New Age

Δεν χρειάζεται να ασπαστείς τον βιγκανισμό για να είσαι οπαδός της καθαρής διατροφής. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται άτομα τα οποία απολαμβάνουν την χαλαρή και κοινωνική φύση του brunch πολύ περισσότερο, όταν το συνδυάζουν με νέες δημιουργικές και συνήθως χορτοφαγικές προτάσεις. Αν ανήκεις εδώ, είτε το ξέρεις, είτε όχι, είσαι και πολύ trendy αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό το είδος brunching έχει κάνει έκρηξη σε όλη την Ευρώπη και ευτυχώς δεν έχει προσπεράσει την Κύπρο. Θα βρεις πλέον πολλές φανταστικές επιλογές όπως μαργαριτάρια από ταπιόκα με τροπικά φρούτα και σπόροι τσία ή  χορταστική και πολύχρωμη σαλάτα με kale, αβοκάντο και μούρα goji. Πάντως οι New Age brunchers δεν βαριούνται ποτέ, γιατί δεν είναι τίποτα «κλασικό» στην κατηγορία τους.  Ακόμη και αν θες ένα απλό σάντουιτς, στις επιλογές σου θα βρεις και το άκρως instagramable wrap με σπανάκι, καρότο και κράνμπερι, με σάλτσα από ταχίνι και σιρόπι maple!

Columbia Brunch 5

Για brunching που ικανοποιεί κάθε γούστο, θα πρέπει όμως να βρεις και το ανάλογο εστιατόριο, όπως το hot spot που έγινε παγκύπριο φαινόμενο – Columbia Beach. Το πασίγνωστο  πλέον #brunchseries του παραλιακού αυτού venue στη Λεμεσό, επιστρέφει και πάλι με αγαπημένες προτάσεις αλλά και νέες επιλογές που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σου. Όλες οι προαναφερόμενες συστάσεις για παράδειγμα, θα τις βρεις στο ανανεωμένο του μενού, μαζί με άλλες πολλές νοστιμιές που σερβίρονται καθημερινά στο μπαρ από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 1 το μεσημέρι. Φρόντισε να τα δοκιμάσεις όλα, σε ένα χώρο που υπόσχεται πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με άψογη εξυπηρέτηση,  πολυτάλαντους σεφ και ασυναγώνιστη θέα.

Columbia Brunch 7

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25 321500 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.columbia-beach.com

Columbia Brunch 8

Columbia Brunch 9