Αρχική Τελευταία Νέα Δεν επιβεβαίωναν τον θάνατο του άνδρα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Δεν επιβεβαίωναν τον θάνατο του άνδρα που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διακομίσθηκε ο άστεγος που εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πλατεία Ηρώων το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου.

Η σορός του άνδρα, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί βρισκόταν για αρκετές ώρες στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών μέχρις ότου υπογραφεί η βεβαίωση θανάτου του. Όπως πληροφορείται το SigmaLive, το ΤΑΕΠ δεν επιβεβαίωνε τον θάνατο λόγω του ότι ο νεκρός βρισκόταν σε κατάσταση σήψης.

Να σημειωθεί ότι όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αρχικά εκδίδεται η σχετική βεβαίωση θανάτου την οποία ακολούθως η Αστυνομία παρουσιάζει στο Δικαστήριο προκειμένου να λάβει διάταγμα για τη νενομισμένη νεκροτομή η οποία καταδεικνύει τα ακριβή αίτια θανάτου. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, αυτό έγινε με καθυστέρηση αρκετών ωρών.

Με τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός πέθανε από παθολογικά αίτια αφού προηγουμένως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Δεν αποκλείεται ο άτυχος άνδρας να πέθανε πριν από 1 μήνα. 

Προηγούμενο άρθροΔύο τεράστιες χελώνες λίγο έξω από το Λιμάνι Λεμεσού
Επόμενο άρθροΆνοιξαν εκατοντάδες θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία