Αρχική Τελευταία Νέα Διαγραμμένες κλήσεις από το τηλέφωνο του Ροδοθέου – Το μυστήριο μεγαλώνει

Διαγραμμένες κλήσεις από το τηλέφωνο του Ροδοθέου – Το μυστήριο μεγαλώνει

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με τη στυγερή δολοφονία του 61χρονου επιχειρηματία Αντρέα  Ροδοθέου το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης σε εξοχική κατοικία φίλου του που μετέβη στην Γεράσα μαζί με άλλους δυο φίλους του για φαγητό.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν την λήψη καταθέσεων είτε από πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα και διερευνούν το άλλοθι τους, είτε από πρόσωπα από τον περιβάλλον του που ενδεχομένως να δώσουν στοιχεία που να οδηγούν σε ηθικούς αυτουργούς.

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί περίπου 40 καταθέσεις ενώ στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής αλλά και της διαδρομής που ακολούθησε το θύμα για να μεταβεί στην Γεράσα.

Το έργο των ανακριτών θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αφού πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε με κάθε επαγγελματικό τρόπο, καθώς οι δολοφόνοι δεν άφησαν ίχνη πίσω τους και εξαφάνισαν μέχρι και τους κάλυκες ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το τρόπος διαφυγής τους. Εάν δηλαδή χρησιμοποίησαν μοτοσικλέτα ή όχημα.Την ίδια ώρα, οι αρχές ευελπιστούν να ρίξει φως στην υπόθεση η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του Ροδοθέου ενώ μυστήριο προκαλεί το γεγονός ότι πριν το φονικό, σύμφωνα με τις καταθέσεις, το θύμα είχε δεχθεί δυο τηλεφωνήματα και εξήλθε της οικίας για να συνομιλήσει.

Ωστόσο, τις δυο κλήσεις τις είχε διαγράψει από το κινητό του το θύμα και αναμένεται η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων για να λύσει το γρίφο, από ποιους δέχθηκε τηλεφώνημα.

Εν τω μεταξύ, η άρση των δεδομένων του έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε κάποιους, υπό τον φόβο αποκαλύψεων…  

Η αστυνομία θεωρεί δεδομένο ότι η δολοφονία του Ροδοθέου πρόκειται για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», ωστόσο τα μηδαμινά στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των ανακριτών δεν οδηγούν πουθενά.

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ