Αρχική Τεχνολογία Διάκριση για το ελληνικό startup ParkAround από τη Google! | Lemesos

Διάκριση για το ελληνικό startup ParkAround από τη Google! | Lemesos

Το ελληνικό startup ParkAround – η #1 υπηρεσία σύγκρισης parking στην Ελλάδα – επιλέχθηκε από την Google ανάμεσα σε εκατοντάδες startups από όλη την Ευρώπη, για να συμμετάσχει στο 2ο CEE Campus Exchange που διοργανώθηκε στη Βαρσοβία.

Το event διεξήχθει από 28/11 έως 02/12 και κορυφώθηκε με μία παρουσίαση των εταιριών που συμμετείχαν σε πάνω από 50 επενδυτές – προσκεκλημένους της Google.

Με κριτήριο την παρουσίαση και το επιχειρηματικό του μοντέλο το ParkAround διακρίθηκε με το βραβείο κοινού ανάμεσα στις 8 εταιρίες που έλαβαν μέρος.

Ο Γιάννης Κατσιώτης – Διευθύνων Σύμβουλος του ParkAround αναφέρει:

“Τόσο η πρόσκληση από την Google, όσο και η διάκριση με το βραβείο κοινού αποτελούν σημαντικά σημάδια πως με το ParkAround κάνουμε κάτι σωστά. Το επενδυτικό ενδιαφέρον που λάβαμε ήταν μεγάλο και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα στις αγορές της Ευρώπης, με στόχο να αλλάξουμε ριζικά το parking αεροδρομίου, καθιστώντας το εύκολο και προσιτό για όλους.”

Το ParkAround έχει πλέον καθιερωθεί ως το #1 site για parking στην Ελλάδα με αποκλειστικές προσφορές σε 120+ συνεργαζόμενους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας και στα αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Χανίων & Ρόδου, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει μεγάλο μέρος της αγοράς στα αεροδρόμια της Ισπανίας όπου δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες….