Αρχική Τεχνολογία Διαρροή του Galaxy S8 σε χρυσό χρώμα και χωρίς home button |...

Διαρροή του Galaxy S8 σε χρυσό χρώμα και χωρίς home button | Lemesos

Ενώ στην καλύτερη περίπτωση η ανακοίνωση του Galaxy S8 απέχει αρκετές ακόμα εβδομάδες, μία διαρροή στην κινεζική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Weibo έρχεται να μας δώσει μία αρκετά καλή εικόνα για το πώς θα μοιάζει η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. 

Το ενδιαφέρον σημείο της διαρροής είναι ότι πρόκειται για πραγματική φωτογραφία του υποτιθέμενου Galaxy S8 και όχι κάποια καλλιτεχνική απόδοση. Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η οθόνη αλλά και το σασί της συσκευής. Διακρίνονται τα πολύ λεπτά bezels, τόσο εκατέρωθεν του S8 όσο και πάνω και κάτω από την οθόνη.

image

Μάλιστα τα bezels δείχνουν τόσο λεπτά ώστε κάτω από την οθόνη δείχνει να φιλοξενείται μόνο το λογότυπο της εταιρείας ενώ πάνω από την οθόνη βρίσκονται μόνο το ακουστικό και η κάμερα. Εντύπωση προκαλεί ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να υπάρχει το φυσικό home button, ενώ η οθόνη δείχνει να έχει καμπυλωτές άκρες, στοιχείο δανεισμένο από προηγούμενα Galaxy Edge μοντέλα της εταιρείας.

Προηγούμενες φήμες θέλουν το Galaxy S8 να διαθέτει οθόνη με λειτουργία 3D touch, στα πρότυπα των τελευταίων μοντέλων iPhone της Apple σε συνδυασμό με υποστήριξη της S Pen του Note 7.

Σε ότι αφορά στην υπόθεση του Note 7, κατά τη διάρκεια της κύριας εκδήλωσης της Samsung στην έναρξη του Consumer Electronics Show που διεξάγεται στο Λας Βέγκας, τα στελέχη της κορεατικής εταιρείας υποστήριξαν ότι σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα η επίσημη αναφορά σχετικά με τα αίτια που οδηγούσαν σε ανάφλεξη την μπαταρία της συσκευής. Αν και δεν ανακοινώθηκε ακριβής ημερομηνία όλα δείχνουν ότι η Samsung είναι κοντά σε απαντήσεις.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…