Αρχική Τελευταία Νέα Δήμαρχος Λεμεσού: “Αθλητομάνα η πόλη μας”

Δήμαρχος Λεμεσού: “Αθλητομάνα η πόλη μας”

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο την Τρίτη 24.09.2019 η ΠΡΩΤΗ Τελετή Βράβευσης «Αθλητικών Οικογένειων» πέραν των τριών ατόμων. Την όλη εκδήλωση που διοργάνωσε το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κύριος Κώστας Χαμπιαούρης.
Σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα στην παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητισμού, αθλητές από όλο το χώρο του αθλητισμού που τίμησαν την πατρίδα μας με τον καλύτερο τρόπο συνευρέθηκαν σε αυτήν την υπεροχή εκδήλωση. Μια εκδήλωση που κτίζετε με απέραντη αγάπη και την καθιερώνουμε ως ΘΕΣΜΟ αφού απώτερος σκοπός είναι να βραβευθούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος για την παρουσία αυτών των 52 επιφανή τέκνων την πόλης μας ανάφερε τα ακόλουθα: «Απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο εξ ονόματος όλων των δημοτών της πόλης μας τίμησε 52 κορυφαίους αθλητές – 8 από τους οποίους δεν βρίσκονται πλέον αναμεσά μας – οι οποίοι έγραψαν χρυσές σελίδες στην αθλητική ιστορία της πόλης μας. Αυτοί οι 52 συμπολίτες μας είναι μέρος της αθλητικής ιστορίας της Λεμεσού και είναι αυτοί, όπως και πολλοί άλλοι, που δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό της Αθλητομάνας Πόλης για τη Λεμεσό. Η αποψινή εκδήλωση ήταν ένα χρέος τιμής. Η Λεμεσός εξέφρασε τις ευχαριστίες της και ανταπέδωσε την τιμή που της προσέδωσαν επιφανή παιδιά της».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κύριος Λοΐζος Μαυρουδής, και βασικός συντελεστής της πιο πάνω εκδήλωσης ανάφερε: «Τα ομαδικά αθλήματα συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση του νέου καθώς επικρατεί ένα κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας. Αυτές τις αξίες έχουμε απόψε μαζί μας σε μία πρωτοπόρα εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού και του Αθλητικού Γραφείου. Μια αθλητική οικογένεια δεν δημιουργείται τυχαία πλάθετε με ανθρώπινες σχέσεις. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι κάθε οικογένεια που είναι εδώ σήμερα μαζί μας έχει τη δική της μεγάλη ιστορία να μας διηγηθεί βγαλμένη μέσα από τον ποιοτικό χρόνο που έχουν βάλει στο πρόγραμμά τους να το περνούν με τα παιδιά τους, με τα αδέλφια τους, με την οικογένειά τους. Εμείς να σας ευχαριστήσουμε για αυτό που μας προσφέρατε, για αυτά που συνεχίζετε να μας προσφέρετε αλλά και για το ρόλο που συνεχίζετε να παίζετε σήμερα στην κοινωνία μας.”
Θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό που μας τίμησε με την παρουσία του, τον Δήμαρχο, τους Βουλευτές, τον πρόεδρο του ΚΟΑ, τους Δημοτικούς Σύμβουλους, αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς μας που συνείσφεραν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας – Μέγα Χορηγός AN. CHRISTOU (AN.C constructions LTD) και Χορηγός JOHN THEODOROU.

Ευχαριστούμε τον αγαπητό φίλο Τάκη Μιχαήλ για την εισήγηση του την οποία πήραμε και αναπτύξαμε στην τελική της μορφή.
Ευχαριστίες στην Β. Γραμματειακό Λειτουργό Αννίτα Ευγένιου για την πολύτιμη βοήθεια της στην παρουσίαση της εκδήλωσης.
Κλείνοντας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο LEMESOS TV News, το οποίο μετέδιδε απευθείας την όλη εκδήλωση και που βρίσκετε πάντα διπλά μας σε όλες τις δραστηριότητες του Αθλητικού Γραφείου. Ευχαριστίες στο ΡΙΚ, στο CAPITAL TV, στο φωτογράφο μας Ανδρέα Χριστόφορου, στο Action in Sports, στην εφημερίδα «Λεμεσός» και στο φωτογράφο Κυριακό Ανδρέου.

Πηγή: limassolmunicipal.com.cy