Αρχική Διεθνή Δημήτρης Κόκοτας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του τραγουδιστή

Δημήτρης Κόκοτας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος για περισσότερο από μια εβδομάδα, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του J2US την Πέμπτη, 28 Μαρτίου.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε σε πρωινή εκπομπή της Ελλάδας την Παρασκευή, 5 Απριλίου και περιέγραψε τη διαδικασία που ακολουθείται για την αποσωλήνωση του, τονίζοντας πως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη…

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο».

Στη συνέχεια μίλησε για την αγάπη του κόσμου, αφού οι θαυμαστές του καθημερινά τηλεφωνούν στο νοσηλευτήριο και ρωτούν να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του, ενώ έκλεισε τις δηλώσεις της με ένα αισιόδοξο μήνυμα, πως όλα θα πάνε καλά και ο Δημήτρης Κόκοτας θα μπορέσει να επιστρέψει στην οικογένεια του.

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».