Αρχική Εκδηλώσεις Δήμος Δυτικής Λεμεσού: Εξαγγέλει τη Δευτέρα και επίσημα ο Παντελής Γεωργίου

Δήμος Δυτικής Λεμεσού: Εξαγγέλει τη Δευτέρα και επίσημα ο Παντελής Γεωργίου

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο νύν Δήμαρχος Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου, θα εξαγγείλει τη Δευτέρα 19/2 στις 19:15 στο Λύκειο του Κολοσσιού την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τον νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λεμεσού.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Παντελής Γεωργίου ήδη στηρίζεται από ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, ΔΗΚΟ και αναμένεται να στηριχθεί και από το ΑΚΕΛ και άλλα κοινωνικά και πολιτικά σύνολα.

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

«Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στην επίσημη εκδήλωση εξαγγελίας της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του Δημάρχου Δυτικής Λεμεσού (Κουρίου), τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 19:15 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Κολοσσίου.

Θα αποτελέσει μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να έχω τη δυνατότητα να σας καλωσορίσω προσωπικά και μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και νίκης. Είναι η στιγμή να δείξουμε ότι το μέλλον της Δυτικής Λεμεσού είναι λαμπρό και ότι όλες και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στα θεμέλια που έχουμε ήδη θέσει με σκληρή δουλειά και αμοιβαία συνεργασία.

Η πορεία μας προς την αλλαγή δεν μπορεί να σταματήσει. Ενωμένοι, θα φέρουμε τη Δυτική Λεμεσό σε μια νέα εποχή προόδου και ευημερίας. Εμείς θα δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Σας περιμένω με αισιοδοξία για το κοινό μας μέλλον.

Παντελής Γεωργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λεμεσού

Συνεχίζουμε την αλλαγή!
Για τη Δυτική Λεμεσό που μας αξίζει!»