Αρχική Εκδηλώσεις Δήμος Λεμεσού: Εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα Χωριά και εκδηλώσεις

Δήμος Λεμεσού: Εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα Χωριά και εκδηλώσεις

Fotagogisi.jpg

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις  στον Δήμο Λεμεσού, ενόψει των γιορτών. Στολισμένα δεντράκια, πολύχρωμα φωτάκια, Άγιος Βασίλης με έλκυθρο, Χριστουγεννιάτικα χωριά είναι μερικές από τις όμορφες εικόνες που συνθέτουν το γιορτινό σκηνικό στην πόλη μας.

Ξεχωριστή νότα στις εορταστικές εκδηλώσεις δίνουν τα Χριστουγεννιάτικα χωριά που στήθηκαν στον Δήμο Λεμεσού  τα οποία υποδέχονται καθημερινά πλήθος κόσμου από όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Τέχνης και χειροτεχνίας, ένας χώρος που έχει διαμορφωθεί για να αναδείξει τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των μικρών παιδιών. Παράλληλα στην Μαρίνα Λεμεσού αλλά και στο χώρο του Παλαιού Λιμανιού έχουν στηθεί ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που προσφέρουν παιχνίδια και διασκέδαση στα μικρά παιδιά ενώ σήμερα (08/12/17) αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του, με ιδιωτική πρωτοβουλία, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Δημοτικό Κήπο. 

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων είναι και η περιφορά του Άγιου Βασίλη ο οποίος αυτήν την Κυριακή (10 Δεκεμβρίου) θα ξεκινήσει το ταξίδι του στην πόλη, ενώ τις επόμενες μέρες θα διασχίσει τις συνοικίες μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά. Επιπρόσθετα το τρενάκι του Δήμου Λεμεσού  θα συνεχίσει τις διαδρομές του στην οδό Ανεξαρτησίας, η οποία θα μετατραπεί ξανά σε πεζόδρομο τις δύο επόμενες Κυριακές (10 και 17 Δεκεμβρίου). 

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού έχουν δημοσιοποιήσει σε έντυπη μορφή όλες τις λεπτομέρειες για το φετινό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ενώ έχει αναρτηθεί και στη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Fotagogisi.jpg