Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού: Καμιά χαλάρωση μέτρων – κανένας εφησυχασμός στη μάχη κατά της...

Δήμος Λεμεσού: Καμιά χαλάρωση μέτρων – κανένας εφησυχασμός στη μάχη κατά της πανδημίας

Τα μέχρι στιγμής στατιστικά στοιχεία για τη Λεμεσό, αναφορικά με την πανδημία, αναμφίβολα μας δημιουργούν αισθήματα αισιοδοξίας,  αλλά ουδόλως μας εφησυχάζουν.

Καταρχάς οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στους συμπολίτες μας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με πειθαρχία και θρησκευτική ευλάβεια ακολουθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, και τους καλούμε να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα μέχρι τέλους.

Ως Δήμος Λεμεσού, έχουμε άμεσα προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων για πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ενισχύσουμε και αναβαθμίσουμε τα μέτρα όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες ότι, εάν και εφόσον μας υποδειχθεί από τις αρμόδιες αρχές, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τη διενέργεια στοχευμένων διαγνωστικών ελέγχων. Από την αρχή της πανδημίας, ο Δήμος Λεμεσού βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας υποστηρίζοντας και ενισχύοντας κάθε μέτρο που αποσκοπεί στην προστασία των πολιτών και στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη του κόσμου της Λεμεσού προς τους μαχητές της πρώτης γραμμής, στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ.

Μένουμε Σπίτι και Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!