Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Eπιτυχία και αντιζηλίες το κύριο αίτιο της επίθεσης στην τόμπολα στην...

Λεμεσός: Eπιτυχία και αντιζηλίες το κύριο αίτιο της επίθεσης στην τόμπολα στην Λινόπετρα

Σύμφωνα με την Αστυνομία επαγγελματικές αντιζηλίες φαίνεται να είναι τα κίνητρα των δραστών της σημερινής βομβιστικής ενέργειας στην επιχείρηση της τόμπολας, στην οδό Κολωνακίου στη Λινόπετρα.

Το BINGO λειτουργούσε από τις 28 Ιουλίου υπό νέα διεύθυνση ομάδας επιχειρηματιών. Θα πρέπει να σημειωθεί πως από την ημέρα επαναλειτουργίας του BINGO, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η αίθουσα της τόμπολας ήταν κατάμεστη, γεγονός που οδηγεί την Αστυνομία στην υπόνοια πως προφανώς κάποιοι επαγγελματίες της ίδιας ενασχόλησης να είχαν ενοχληθεί. Πάντως οι νέοι διαχειριστές της τόμπολας εκφράζουν άγνοια για τα ελατήρια της βομβιστικής ενέργειας και την ταυτότητα των δραστών.

Από την πυροδότηση του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με γόμωση υψηλής ισχύος θρυμματίστηκαν οι υαλοπίνακες του κτιρίου και προκλήθηκαν κάποιες ζημιές στον χώρο της εισόδου. Ευτυχώς την ώρα της έκρηξης στην πολυσύχναστη περιοχή, η τόμπολα είχε κλείσει, ούτε κινδύνευσε με τραυματισμό κάποιος διερχόμενος. Η σκηνή παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη από την Αστυνομία για τις ενδεδειγμένες έρευνες κι εξετάσεις.