Αρχική Τελευταία Νέα Είπε στον θείο του ότι σκότωσε με πιστόλι και έθαψε τον αγνοούμενο...

Είπε στον θείο του ότι σκότωσε με πιστόλι και έθαψε τον αγνοούμενο Άγγελο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, το όχημα του οποίου εντοπίστηκε καμένο στο Πεδίο Βολής Παλιομετόχου.
Ο 24χρονος Νο1 ύποπτος για την μυστηριώδη υπόθεση επανασυνελήφθη σήμερα από τις Αρχές, αναφορικά με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης του 31χρονου και οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
Όπως κατέθεσε ο ανακριτής της υπόθεσης Υπαστυνόμος Κώστας Μιχαήλ ενώπιον του δικαστηρίου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία από τον 71χρονο θείο του υπόπτου ότι τον είχε ξυπνήσει στις 21 Απριλίου 2023 και υπό την απειλή πιστολιού, τον υποχρέωσε να μεταβούν στο Πεδίο Βολής Παλιομετόχου για να κάψουν το όχημα του 31χρονου. Του είχε αναφέρει μάλιστα ότι τον πυροβόλησε με πιστόλι και τον έθαψε, δίνοντας του λεπτομέρειες σε σχέση με τις ενέργειες που ακολούθησε.
Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να λάβουν νέα στοιχεία και να μεταβούν σε χώρους, προκειμένου να διενεργήσουν έρευνες για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο 71χρονος όσο και ο 39χρονος που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση, υπέδειξαν σημεία στα οποία οι Αρχές διενήργησαν εντατικές έρευνες χθες. Το διάταγμα κράτησης τους για το αδίκημα της συνέργειας, εκπνέει την ερχόμενη εβδομάδα.