Αρχική Λεμέσιος Ενδυνάμωση Συμβουλευτικού Σταθμού «Οδυσσέας» αποφάσισε το Συμβούλιο Δημάρχων Λεμεσού

Ενδυνάμωση Συμβουλευτικού Σταθμού «Οδυσσέας» αποφάσισε το Συμβούλιο Δημάρχων Λεμεσού

Ενίσχυση του Συμβουλευτικού Σταθμού «Οδυσσέας», που από κοινού λειτουργεί, αποφάσισε το Συμβούλιο Δημάρχων της Μείζονος Λεμεσού, σε πρόσφατη συνεδρία του.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μεταξύ θεμάτων της σύσκεψης που συζητήθηκαν, ήταν και το θέμα του Συμβουλευτικού Σταθμού «Οδυσσέας», ο οποίος επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας με παρεμβάσεις σε σχολεία, μέσω διαφόρων προληπτικών προγραμμάτων αλλά και παροχή θεραπευτικών υπηρεσιών σε άτομα που παρουσιάζουν συμπεριφορές κατάχρησης ή εξάρτισης (ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγος κ.λ.π).

Πρόθεση των Δημάρχων, προστίθεται, είναι όπως στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής τους, συνεχίσουν και ενδυναμώσουν το θεσμό, σε συνεργασία με κρατικές υπηρεσίες και άλλους φορείς με ανάπτυξη και άλλων προγραμμάτων και δράσεων.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Δημάρχων της Μείζονος Λεμεσού επαναβεβαίωσε την πρόθεση και βούληση του για συνέχιση και περαιτέρω ανάπτυξη κοινών δράσεων για επίτευξη οικονομίας κλίμακας και καλύτερο συντονισμό, προς όφελος των δημοτών τους.