Αρχική Εκδηλώσεις Ενωμένοι στην Αγάπη: Από τη Λεμεσό μέχρι το Παραλίμνι για τον Μικρό...

Ενωμένοι στην Αγάπη: Από τη Λεμεσό μέχρι το Παραλίμνι για τον Μικρό Λουκά Σταύρου!

Ενωμένοι στην Αγάπη: Φιλανθρωπική Πορεία για τον Μικρό Λουκά Σταύρου

Παραλίμνι, 6 Νοεμβρίου – Μια απίστευτη εκδήλωση αγάπης και στήριξης διοργανώθηκε εχτές για τον μικρό Λουκά Σταύρου, ο οποίος δίνει για τρίτη φορά μάχη με τη λευχαιμία. Περίπου 100 μοτοσικλετιστές, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με το Maccadam All Day και τους Crimson Knights BC, πραγματοποίησαν μια φιλανθρωπική πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεμεσό ως το Παραλίμνι, για να συγκεντρώσουν κεφάλαια και να προσφέρουν υποστήριξη στην οικογένεια του αγωνιζόμενου παιδιού.

Το απόγευμα της Κυριακής μετατράπηκε σε ένα θέαμα αλληλεγγύης καθώς οι μοτοσικλετιστές, από κάθε γωνιά της Κύπρου, διέσχισαν την χώρα με τελικό προορισμό την Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη καθώς η κοινότητα συναντήθηκε για να δείξει την αμέριστη υποστήριξή της στον Λουκά και την οικογένειά του.

Με θάρρος και αποφασιστικότητα, η οικογένεια Σταύρου βρέθηκε στην εκδήλωση, όπου ενθαρρύνθηκε από την τεράστια εκδήλωση αγάπης και τα θερμά μηνύματα ελπίδας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από αυτή την εκδήλωση θα διατεθούν για την υποστήριξη των θεραπειών του Λουκά, ο οποίος αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη περίοδο με την αγάπη και την πίστη της οικογένειάς του και όλης της κοινότητας.

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να σταθούν στο πλευρό του Λουκά σε κάθε βήμα, αναγνωρίζοντας πως η μάχη με τη λευχαιμία δεν είναι μόνο ένας αγώνας για τη ζωή, αλλά και μια μάχη για την αγάπη και την ενότητα της κοινότητας.

Δείτε την ανάρτηση του Τόμη Φλουρέντζου εκ των βασικών υποστηρικτών της εκδήλωσης καθώς και το ποιηματάκι που γράφτηκε για τον μικρό Λουκά: