Αρχική BusinessNews Δωρεάν αναβάθμιση πλάνων κινητής της Epic για περισσότερο Mobile Internet

Δωρεάν αναβάθμιση πλάνων κινητής της Epic για περισσότερο Mobile Internet

Υλοποιώντας για ακόμη μια φορά την υπόσχεσή της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η Epic αναβαθμίζει τα πλάνα κινητής τηλεφωνίας αυξάνοντας τον όγκο δεδομένων χωρίς επιπρόσθετη χρέωση για τους συνδρομητές της.

Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του Mobile Internet σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας μας, η Epic έχει αυξήσει τον όγκο δεδομένων σε συγκεκριμένα πλάνα κινητής έτσι ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν επιπλέον Mobile Internet χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο μηναίο πάγιο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους.

Συγκεκριμένα, οι όγκοι των προγραμμάτων διαφοροποιούνται ως ακολούθως:

pinakssdw

Οι αναβαθμίσεις των πλάνων έχουν ήδη γίνει αυτόματα από την 1η Φεβρουαρίου 2020 και οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Στη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών, η Epic πρωταγωνιστεί προτάσσοντας το δικό της όραμα και προσφέροντας σε κάθε κάτοικο της Κύπρου εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία. Η δωρεάν αναβάθμιση των πλάνων κινητής είναι μία από τις πολλές προγραμματισμένες ενέργειες της Epic με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές εξαιρετικές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή επικοινωνία του καταναλωτή για μια Epic εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα καταστήματα της Εpic και των συνεργατών της.

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το www.epic.com.cy

Προηγούμενο άρθροΕικόνες: Η Μητρόπολη Λεμεσού έκοψε 80 δεντρά στο κοιμητήριο Αγ. Αθανασίου
Επόμενο άρθροΟι επόμενες μέρες με ηλιοφάνεια – Δελτίο Καιρού