Αρχική Διεθνή Επιδιορθώθηκε η τεχνική βλάβη στο βρετανικό σύστημα εναέριας κυκλοφορίας

Επιδιορθώθηκε η τεχνική βλάβη στο βρετανικό σύστημα εναέριας κυκλοφορίας

Η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε λίγο μετά από τις 3 το απόγευμα τοπική ώρα (1700 ώρα Κύπρου) πως οι τεχνικοί της εντόπισαν και επιδιόρθωσαν τη βλάβη στο σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας που έχει προκαλέσει από το πρωί χάος στις αερομεταφορές στην Ευρώπη.

«Τώρα συνεργαζόμαστε στενά με τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια ώστε να διαχειριστούμε τις πτήσεις που επηρεάστηκαν όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά», αναφέρετα στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Η υπηρεσία συμπλήρωσε πως οι τεχνικοί θα παρακολουθούν προσεκτικά την επίδοση του συστήματος καθώς γίνεται η επιστροφή στην ομαλή υπηρεσία.

Παρά την επιδιόρθωση της βλάβης, που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, πολλά αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες σημειώνουν πως θα απαιτηθεί χρόνος για την αποκατάσταση της ομαλότητας στο πρόγραμμα πτήσεων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση 300 Σύρων στη Χλώρακα – Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή και το αντιοχλαγωγικό όχημα “Αίαντας”
Επόμενο άρθροTης παρέδωσαν το νεογέννητό της και μαζί πρόταση γάμου